Skip to content

Els vehicles 100 per 100 elèctrics no pagaran l’ORA

24/10/2019
Vehicle elèctric
Comarca: València

L’Ajuntament de València ha pres una important decisió de cara a estimular l’ús del transport no contaminant. I és que, segons ha anunciat el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, quedaran exempts del pagament de l’ORA (zona blava), els vehicles 100 per 100 elèctrics. De moment es pretén fer-ho els dos pròxims anys i serà prorrogable.

Vilar ha declarat que «des de l’Ajuntament de València continuem implementant estímuls perquè l’ús de vehicles no contaminants siga cada vegada major a la ciutat».

D’igual manera, s’han iniciat els tràmits perquè els vehicles no contaminants que aparquen en la zona taronja, destinada als residents, també puguen estacionar sense cap abonament, gratuïtament.

El regidor ha informat que la matriculació de vehicles híbrids de gas liquat i elèctrics purs s’ha incrementat. En concret s’ha passat dels 585 vehicles d’estes característiques en 2017, a 886 en 2018 i fins els 1.318 mitjans de transport no contaminats de 2019. Actualment, el 30% d’estos vehicles són elèctrics purs.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.