El servici d’obertura i tancament dels jardins ix a licitació

21/07/2020

Jardins / Jardines

L’Ajuntament de València ha tret a licitació pública el servici d’obertura i tancament de parcs i jardins mitjançant un contracte reservat. Este contracte afectarà als espais depenents de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) Parcs i Jardins Singulars. Este organisme és l’encarregat de gestionar més de dos milions de m2 de jardins de la ciutat de València.

En este sentit, el regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, va indicar que l’objectiu de traure esta licitació i fer el contracte citat és “millorar el servici en els parcs i jardins competència de l’OAM que tenen un horari establit d’obertura a la ciutadania”.

Parcs i jardins afectats

Entre els espais enjardinats que entraran en este contracte de licitació del servici d'obertura i tancament trobem els jardins de Monforte, Aiora i Polifilo o els parcs de l’Oest, Benicalap i Marxalenes, competència de l’OAM. A més grans parcs oberts com el jardí del Túria o el parc de Malilla i zones enjardinades com les de les grans vies de Ferran el Catòlic i del Marqués del Túria, el jardí d’Albalat o els passejos de Neptú i el Marítim. I també zones de socialització canina.

Esta licitació pública té caràcter anual i no és prorrogable. El pressupost màxim és de 107.999,76 euros, IVA inclòs. Campillo va destacar “el caràcter de reserva del contracte a empreses d'inserció sociolaboral, de manera que únicament poden presentar-se empreses o organitzacions d'inserció sociolaboral, una iniciativa amb què el govern de Joan Ribó continua incidint en el foment de la inclusió laboral, una de les nostres prioritats socials, com ja vàrem deixar clar en el mandat anterior amb la instrucció de contractació pública responsable amb què contemplàvem i impulsàvem este tipus de contractes”.

Go up