Picassent adapta les seues Festes Majors a la COVID-19

18/08/2021

Festes Majors Picassent - Fiestas Mayores Picassent

L’Ajuntament de Picassent ha publicat la programació de les seues Festes Majors 2021, les quals estan adaptades a la situació sanitària de la COVID-19.

Així, s’ha hagut de prescindir de molts actes d’estes Festes Majors, com ara els concursos participatius o els trasllats i les processons.

Es manté el novenari (del 29 d’agost al 6 de setembre), a càrrec de la Confraria Mare de Déu de Vallivana. També tindran lloc les misses de campanya els dies de la Vallivana i el Crist, els dies 8 i  de setembre. En este últim cas l’aforament serà controlat i limitat.

Des de l’ajuntament s’ha volgut mantindre les festes, almenys en part, com a una “pinzellada de color a un temps (massa llarg) que portem vivint en blanc i negre”.

Índex / Índice
  1. Continguts programació Festes Majors de Picassent 2021
    1. Requeriments i entrades per a assistir als actes

Continguts programació Festes Majors de Picassent 2021

Com a conclusió d’esta adaptació, hi haurà un total de 10 dies de festa on el públic serà molt divers. D’esta manera, trobem actes per a un públic infantil. També hi haurà propostes musicals com l’actuació de Camela el 4 de setembre. Igualment, se celebraran concerts de les diverses agrupacions musicals locals. D’entre estes podem citar l’actuació de la Societat Artístico Musical de Picassent amb les mítiques bandes La Guardia, La Frontera i Danza Invisible (divendres 10 de setembre al pàrquing de la piscina municipal).

També es podrà gaudir del concert "Recordando a Nino Bravo", a càrrec de la Societat Musical l'Om de Picassent i el cantant Serafín Zubiri (dimarts 7 de setembre a les 23 h a l’Ermita).

Hi haurà un acte homenatge a tot el personal del voluntariat que ha ajudat a la ciutadania de Picassent en estos temps difícils. La cita serà el dissabte 4 de setembre a les 19:30 h a l’Ermita.

Requeriments i entrades per a assistir als actes

La situació sanitària obliga a que l’accés als diversos actes programats necessita entrada o invitació. En el cas de les entrades es poden adquirir en línia a través de la plataforma www.giglon.com a partir del 20 d'agost. També es poden comprar les entrades a la Casa de Cultura a partir del 26 d'agost, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16:30 a 20 hores. A la Casa de Cultura, en este mateix horari, es podran recollir les invitacions per als actes amb entrada gratuïta.

Pera a tindre més informació de les Festes Majors de Picassent 2021 i restriccions per la COVID-19 es pot consultar el lloc web www.picassent.es. En este lloc s’informarà de qualsevol canvi que puga tindre lloc per la situació sanitària.

Go up