Picassent celebrà la gala del comerç

Gala del comerç de Picassent
Gala del comerç de Picassent

A càrrec de l’Associació de Comerciants, Serveis i Mercat de Picassent se celebrà fa uns dies la setena edició de la gala del comerç que posa en valor les compres de proximitat. L’Aulari de la Música i les Arts va acollir esta gala comercial que ha tingut la col·laboració  de Survivors produccions i l’Escola Municipal de Teatre. Se representà una obra de teatre basada en el recent rodatge d’una pel·lícula als carrers de la localitat.

Homenatge a Paco Ferrer en la gala del comerç de Picassent

En este acte Paco Ferrer va rebre una placa commemorativa de mans de la presidenta de l’Associació, Vanesa Fortuny, i de la regidora de l’àrea de Comerç i Mercat, Mónica Olguín, per la seua trajectòria.

Impuls al comerç local

Olguín va dir que «Estem convençuts que a través de l’associacionisme sumem veus per a emprendre una iniciativa comuna per la qual lluitar i és que els xicotets comerços no desapareguen i s’enfortisquen cada vegada més. Este any, hem incrementat la subvenció per a les diferents activitats que té l’Associació així com per a esta gala; i tot amb l’objectiu de donar suport, enaltir i dinamitzar un dels principals actius que té un municipi: el seu comerç local».

Un sorteig de 13 viatges a Morella posà el punt i final a esta gala del comerç de proximitat de Picassent.

Print Friendly, PDF & Email