Skip to content

L’alcaldessa donà la benvinguda al curs escolar 2019-2020

30/09/2019
Conxa García visità el CEIP Sant Ignasi de Loiola
Comarca: Horta Sud

L’alcaldessa de Picassent, Conxa García, visità la setmana passada el CEIP Sant Ignasi de Loiola. En esta visita protocol·lària per l’inici del curs escolar també participà la regidora d’Educació, Belen Bernat.

La directora del centre, Puri Herrero, el professorat i l’alumant de 6é de Primària participaren també d’esta visita. Allí animaren els escolars a treballar de valent i esforçar-se per ser bons estudiants i aprendre cada dia.

Aprofitant la visita, la comitiva ha pogut assistir als assajos previs que estan duent a terme els i les alumnes a l’escola davant la celebració de l’Aplec de Danses Populars Escolars. Esta trobada tindrà lloc el dia 11 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.