La platja de Canet va acollir la 5a prova del Mediterranean Beach Volley de Canet

Circuito ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley / Seguí – Garrido y Natali – Mahia , Circuit ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley / Seguí – Garrido i Natali – Mahia

Este passat cap de setmana la platja de Canet d’en Berenguer va acollir la final de la 5a prova del Circuit ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley, on van triomfar les parelles Seguí – Garrido i Natali – Mahia.

En esta platja es van donar cita més de 220 participants de vóley platja. Un cap de setmana d’esport i platja, continuació de les proves de València, Sagunt, Alacant i Oropesa.

Palmarés del Mediterranean Beach Volley de Canet

En la categoria PRO masculina va guanyar la parella formadada per Natali – Mahia, registrant un 2 a 1 a la parella Bretegani – Jiménez. En tercera posició va quedar la parella Moreno – Sanfélix.

Per part seua, en la categoria femenina van guanyar Seguí – Garrido per 2 sets a 1 a Ferrer – Garzón. En tercera posició van quedar Baños – Illerías.

Després de 5a prova del circuit de volley de Canet, la pròxima cita d’este circuit tindrà lloc el 24 i 25 de juliol a Castelló, el 31 de juliol a Benicàssim i el 14 d’agost l’última prova a Finestrat.