Desinfecció dels espais públics de Picassent pel COVID-19

26/03/2020

Picassent desinfecció espais públics

Dins de les diverses actuacions que les administracions estan fent davant la situació del Covid-19, l’Ajuntament de Picassent està fent diverses tasques de desinfecció i neteja en diferents espais públics. També està actuant en diversos elements del mobiliari urbà com ara, papereres, bancs, faroles i contenidors.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va dir que “És molt important fer ara cas de les indicacions i recomanacions en matèria de salut per part dels organismes oficials per evitar qualsevol contagi. Estem avisant al veïnat a través dels diferents canals de comunicació de l’Ajuntament i també mitjançant els bans que està realitzant la Policia Local i la Guàrdia Civil perquè cap persona ixca de casa només que per a desplaçaments necessaris i justificats”.

Edificis tancats i assistència a distància

Mentre dure esta situació tots els edificis municipals estan tancats. Únicament romandran oberts aquells edificis que siguen estrictament necessaris per al correcte funcionament de l’Administració.

Açò vol dir que no hi haurà atenció personalitzada al públic. D’esta manera, bona part del personal treballador del consistori treballa a casa mitjançant el sistema de teletreball.

No obstant, aquelles persones que necessiten informació o gestionar algun tràmit poden fer-ho per la via telefònica o a través dels correus electrònics de cada àrea.

Go up