Skip to content

Celebrades les Carreres de joies de Picassent

03/09/2019
Carreres de joies de Picassent
Comarca: Horta Sud

Diumenge passat, dia 1, el recinte de la plaça Europa va acollir les carreres de joies, una antiga tradició de Picassent recuperada l’any 2009 per l’ajuntament de la localitat. En este carreres els genets es “repten” en unes carreres curtes i molt ràpides.

La jornada acabà amb l’entrega dels tradicionals mocadors als genets per part de l’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de Festes, Jaume Sobrevela.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.