|

Arriba el XIII Concurs d’Allipebre

Concurs allipebre

El dilluns 11 de juliol tindrà lloc la XIII edició del Concurs d’Allipebre que organitza l’Associació Hostalera de València. En esta ocasió hi participaran una trentena de restaurants nacionals i internacionals.

Este certamen té per objectiu, com explicà la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, “donar a conéixer l’autèntica recepta que s’ha mantingut a través de generacions en esta comunitat de pescadors i també generar un esdeveniment que visualitze i projecte l’oferta turística i gastronòmica d’este enclavament privilegiat”. 

La regidora també volgué recordar que “l’Ajuntament de València, mitjançant l’alcaldia del Palmar, atorga una subvenció per a la celebració d’este esdeveniment i organitza tot el dispositiu per tal que l’activitat s’hi puga desenvolupar als carrers de la població sense cap tipus de problema”. La regidora ha afirmat igualment que “des de l’Ajuntament treballem per facilitar i atraure diverses celebracions de gran importància no només a la ciutat de València, sinó també als seus pobles”. 

Esta és la primera edició en la qual jurat tindrà xefs distingits amb una estrela Michelin. Entre estos xefs podem citar María José Martínez, del restaurant Lienzo i Emanuel Carlucci del restaurant Atalaya d’Alcossebre. També hi formaran part del jurat Paco Gimeno, del restaurant Racó i vigent campió; José Caballer, president de la Comunitat de Pescadors del Palmar; María Antonia Bru i Maria Dolores Roig, en representació de l’Associació d’Hostaleria del Palmar; Evarist Miralles, cuiner i formador de la Xarxa de Centres de Turisme de la Generalitat; Jorge de Andrés, del grup La Sucursal i xef del restaurant Vertical; Juanma Romero, periodista gastronòmic; i Eduardo Espejo, del grup Tastem.

El jurat d’este concurs d’allipebre estarà presidit per Domingo Ferrer. 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts