Skip to content

Victoria’s Secret obri la seua primera botiga a València

24/09/2019
Victoria's Secret
Comarca: València

La coneguda marca de llenceria Victoria’s Secret (VS), va obrir divendres passat la seua primera botiga a València.  La coneguda marca de lenceria ha triat per a la seua ubicació el Centre Comercial Bonaire. Una marca que s’ha fet famosa pels seus esdeveniments icònics, on les models més conegudes i cotitzades com Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Taylor Hill i Sara Sampaio, no dubten a desfilar.

La botiga arriba a València de la mà de l’empresa italiana Percassi, que pretén que la marca d’avantguarda en el disseny de sostenidors conquiste a la dona valenciana.

L’oferta valenciana de Victoria’s Secret

Victoria’s Secret oferix, en la seua nova botiga de València, una àmplia oferta de sostenidors, roba interior, camisones i pijames. Les diverses col·leccions de llenceria estaran ara disponibles, com Luxe Lingerie, Very Sexy, Modern Romantic, Dream Angels, Luxe Essentials, Lounge i Casual. La marca fabrica 39 talles de sostenidors des de la 65B fins a la 90G amb diferents opcions de farciment (sense farciment, amb farciment lleuger i push-up).

A més, en este nou espai del Centre Comercial Bonarie, serà possible adquirir les col·leccions completes de les seues exclusives fragàncies com Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Tease i Victoria’s Secret Love, així com la seua col·lecció de cura personal.

Assessorament d’experts

Com un plus de la nova botiga valenciana, les clientes podran consultar els seus dubtes a experts especialistes en sostenidors. D’esta manera, qui s’acoste a la botiga tindrà l’ajuda per a trobar el model i talla que millor s’ajuste al seu cos. Estos experts faciliten una targeta personalitzada a cada clienta, on apareix tant la seua talla com els seus estils favorits, de manera que es facilite el procés de compra.

La botiga de València de Victoria’s Secret

Quant a la botiga de València de Victoria’s Secret, que se suma a les més de 1.600 botigues a tot el món, s’ha volgut transmetre tant el glamur com la sofisticació. El rosa de la façana crida l’atenció, mentre que l’interior hi ha detalls inspirats en la llenceria.

Fotografies en blanc i negre de models, grans pantalles de vídeo i una elegant escala creen un ambient especial per a les futures clientes. Este trobaran, a més, uns emprovadors on el luxe, la il·luminació i els acabats fan que les clientes senten un procés de compra especial i personal.

El horari de la botiga és:

  • De dilluns a dissabte, de 10.00 a 22.00 h.
  • Domingo tancat.
Print Friendly, PDF & Email