STEPV ha presentat les candidatures d’ensenyament públic

07/11/2022

STEPV candidatures - STEPV candidaturas

El sindicat Intersindical Valenciana STEPV ha presentat les seues candidatures per a les eleccions sindicals d’ensenyament públic del pròxim dia 1 de desembre.

STEPV ha presentat candidatures a les eleccions d'ensenyament a la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant i Universitat Jaume I de Castelló, i a les direccions territorials de València, Alacant i Castelló en el cas dels centres públics no universitaris.

En el cas de les universitats, este sindicat ha presentat candidatura de PAS, PDI i també al Comitè d’Empresa. I en la resta d’ensenyament públic, el no universitari, STEPV ha presentat una llista per direcció territorial a la Junta de Personal Docent.

Eleccions sindicals d’ensenyament el dia 1 de desembre

Este sindicat recorda que les pròximes eleccions de l’1 de desembre són per a l’ensenyament públic, mentre que en el cas del concertat i privat tenen lloc durant tot el curs.

STEPV recorda també que és el sindicat majoritari a l’ensenyament. En el cas de les universitats és majoritari a la UPV i té representació en la resta d’universitats.

Finalment, STEPV afirma que lluitarà per les millors condicions laborals per al professorat independentment de qui governe, i en defensa de la identitat de les valencianes i els valencians.

Go up