Activitats del Dia Internacional dels Museus 2023 al Museu Nacional de Ceràmica de València

Museu Nacional de Ceràmica, Dia Internacional dels Museus, Museo Nacional de Cerámica, Día Internacional de los Museos

El Dia Internacional dels Museus és una jornada especial per a celebrar la cultura i l’art en els museus de tot el món. Enguany, el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Suntuàries González Martí oferix una gran varietat d’activitats gratuïtes per a tots els visitants. Descobrix tot el que tens a l’abast en aquest dia inoblidable.

Recitals musicals durant tota la jornada

Una de les atraccions destacades del Dia Internacional dels Museus al Museu Nacional de Ceràmica de València són els recitals musicals. En col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de València, es realitzaran recitals en diferents sales del museu. Tota persona interessada podrà gaudir de la bellesa de la música en este ambient únic. L’entrada és lliure per a tots els públics.

Photocall #TuCarroza: Monta’t en la Carrossa de les Ninfes

Una altra activitat divertida que et convida a participar és el photocall #TuCarroza. En esta ocasió, tindràs l’oportunitat de muntar-te en la Carrossa de les Ninfes i capturar moments inoblidables. Compartix les teues instantànies en les xarxes socials amb el hashtag #TuCarroza i convertix-te en part d’esta experiència única. 

Taller “Objectiu: museu!”

Per als més joves i curiosos, el taller “Objectiu: museu!” és una oportunitat excepcional per a explorar els secrets del museu i conèixer les persones que treballen en ell. En este taller, acompanyarem un socarrat de ceràmica en el seu viatge pel museu, des de la seua arribada fins a la seua exposició en les sales de la segona planta.

Participarem en els processos de restauració, registre, documentació i exposició d’esta nova peça. El taller està dirigit a l’alumnat d’entre 10 i 18 anys. Les places són limitades, per la qual cosa es requerix una reserva prèvia enviant un correu electrònic a: mncas@galipat.es.

La Nit dels Museus

El proper dissabte 20 de maig, el Museu Nacional de Ceràmica de València s’uneix a la celebració de la Nit dels Museus, amb una apertura nocturna extraordinària de 20 h a 24 h. Durant esta ocasió especial, l’entrada serà gratuïta per a totes les persones des de les 16 h fins al tancament.

Visites teatralitzades

Una experiència fascinant per als més menuts és la visita teatralitzada en què Doña Carmen Puigmoltó y Mayans Pérez y Enríquez de Navarra, esposa del VII marqués de Dos Aguas, acompanyada del seu majordom Ponciano, ensenya als visitants el seu esplèndid palau abans del ball d’inauguració que tindrà lloc el 17 de maig de 1867.

Descobrix amb ells tots els detalls i secrets d’esta època fascinant. Les visites teatralitzades estan dirigides a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys acompanyats per adults. Hi ha dues sessions disponibles, a les 20:30 h i a les 22 h. Per a reservar la teua plaça, envia un correu electrònic a: mncas@galipat.es.

En resum

No perdes l’oportunitat d’immersió cultural en el món de la ceràmica i l’art al Museu Nacional de Ceràmica de València en este Dia Internacional dels Museus. Amb un ampli ventall d’activitats gratuïtes, recitals musicals, tallers interactius i visites teatralitzades, és una experiència única per a tots els públics.

Gaudix d’esta jornada especial i descobrix la riquesa cultural que oferix el museu. Per a més informació, consulta el  programa. 

Print Friendly, PDF & Email