Descobrix els 4 millors monòlegs del Teatre Talia d'abril

07/04/2023

teatre talia, monòleg, monólogo, teatro talia

El Teatre Talia comença abril preparant-te els millors monòlegs per als amants de la comèdia. Si vols riure't i passar una nit agradable d'oci, este és el teu lloc. En este article t'explicarem tots els detalls dels monòlegs que s'interpretaran al llarg del mes d'abril.

Els monòlegs d'abril del Teatre Talia

El primer monòleg serà "El Meravellós Món de Ser Pare" el dia 7 d'abril. Si vols conèixer les aventures i desventures de ser pare, este és el teu monòleg. El Rei de les Nits del Talia serà l'encarregat d'explicar-te les dificultats de ser pare, des de les ecografies fins als bolquers i biberons. T'assegurem que no deixaràs de riure amb este monòleg.

El 14 d'abril arriba "Monòlogs in Love". Pablo de los Reyes i Rafa Alarcón ens faran passar una nit divertida criticant l'amor. Si no creus en l'amor o has tingut males experiències amoroses, este monòleg és per a tu. Riuràs amb les seues crítiques als rams de flors, les cites, els peluixos i els xocolates.

El 15 d'abril serà el torn de les "Patricia Sornosa i Patricia Espejo". Si el que busques és un humor original i dinàmic, no pots perdre't este monòleg. Les Patricies faran que vore la vida a través de les rialles siga el millor remei. Són unes autèntiques cracks de l'humor.

El 21 d'abril arriba "Javi Durán. Fracashow". Este monòleg és perfecte per als amants de la comèdia àcida. Javi Durán farà un monòleg carregat de queixes, perea i misèries, però sempre amb el seu toc d'humor. Si vols passar una nit de rialles, no pots perdre't aquest espectacle.

Finalment, els dies 22 d'abril i 20 de maig arriba "David Suárez". Si eres de les persones a les quals els agrada la comèdia negra, la provocació i l'incomode, este és el teu monòleg. David Suárez promet portar la mateixa merda per última vegada al Teatre Talia. Si t'atrevixes a riure't de les seues provocacions, no pots deixar de vore este monòleg.

En resum, si vols passar una nit diferent i plena de rialles, el Teatre Talia és el lloc perfecte. Tots els monòlegs programats per al mes d'abril són divertits i entretinguts. No et perdes cap d'ells i passa una nit inoblidable en esta sala de teatre valenciana.

Go up