Especial Estiu del Teatre Talia: obres imperdibles amb Descompte del 30%

02/08/2023

Teatre Talia

El Teatre Talia de València ens obsequia amb un ESPECIAL ESTIU carregat de diversió i emoció en les seues obres més aclamades i populars. A més, tens l'oportunitat única d'obtindre les teues entrades amb un 30% de descompte! És una oportunitat que no pots deixar escapar per gaudir del millor teatre. A continuació, t'informem sobre les obres que es representaran i els descomptes especials que podràs gaudir.

Índex / Índice
 1. Especial estiu del Teatre Talia
  1. BURUNDANGA: Del 2 al 10 de setembre
  2. LA MUJER DE NEGRO: A partir del 13 de setembre
  3. LA TEUA MÀ EN LA MEUA: Del 25 al 29 d'octubre
  4. MIÉRCOLES QUE PARECEN JUEVES: Del 31 d'octubre al 5 de novembre
  5. L'ÚLTIM BALL: Del 8 al 26 de novembre

Especial estiu del Teatre Talia

BURUNDANGA: Del 2 al 10 de setembre

Comença el setembre amb bon peu gaudint d'aquesta divertida comèdia que ha triomfat i ha estat sol·licitada pel públic. Aprofita per a riure i passar una estona inoblidable al Teatre Talia amb esta obra.

LA MUJER DE NEGRO: A partir del 13 de setembre

Si busques emocions fortes i terror, no et pots perdre la nova versió de l'obra clàssica de Susan Hill, La Mujer de Negro. Una experiència immersiva que posarà a prova els teus sentits i et farà sentir autèntic pànic.

LA TEUA MÀ EN LA MEUA: Del 25 al 29 d'octubre

Una història d'amor i passió entre Antón Chéjov i Olga Knipper que et commourà. Basada en les seues cartes d'amor, esta obra romàntica no et deixarà indiferent. 

MIÉRCOLES QUE PARECEN JUEVES: Del 31 d'octubre al 5 de novembre

Una obra de thriller amb tocs còmics escrita per Juan José Millás i interpretada per Clara Sanchís. Una narrativa fascinant que et portarà entre la realitat i la ficció. 

L'ÚLTIM BALL: Del 8 al 26 de novembre

Este és el moment d'assaborir una de les millors obres d'esta temporada. Carles Alberola i Alfred Picó es reunixen novament per rendir homenatge als actors i actrius que han fet feliç tanta gent. 

No pots deixar escapar esta oportunitat única de gaudir del millor teatre de València amb un descompte especial del 30% de descompte només durant este mes. Visita la pàgina web oficial del Teatre Talia per a més informació i per a comprar les teues entrades. Un estiu ple de cultura i emoció et espera al Teatre Talia!

Per a més informació i compra d'entrades, visita la pàgina web oficial del Teatre Talia.

Go up