Massamagrell senyalitza el Camí del Sant Greal i celebra la benedicció de les seues rajoles artesanals

Massamagrell, camí del sant greal, camino del santo grial

Massamagrell ja té senyalitzat el seu traçat urbà del Camí del Sant Greal, i això ha sigut celebrat amb èxit el passat dissabte 1 d’abril amb la benedicció de les rajoles al carrer del mar número 42 baix. La convocatòria va comptar amb la presència del secretari de l’Associació Cultural El Camí del Sant Greal, Jesús Gimeno Peris, i el pàrroc i consiliari de l’Associació, José Ribes Perea, així com amb la superiora de la comunitat de les germanes terciàries caputxines de la Sagrada Família i diversos membres de la Cofradia de l’Adoració Nocturna, associats, catequistes i familiars.

La benedicció de la senyalització d’este Camí va ser presenciada per nombroses persones de diferents poblacions veïnes, destacant la presència d’una delegació de Vilamarxant que va dirigir el grup de Guarda i Escolta del Camí del Sant Greal, format per Nerea, Vicente, Said, Jorge i Kevin, que van acudir uniformats per custodiar la benedicció de les rajoles artesanals.

Massamagrell, municipi turístic de la Comunitat Valenciana

Des de l’Associació s’ha agraït la col·laboració de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, en tots els esdeveniments organitzats per l’entitat dirigits principalment a posicionar este municipi, que vol tindre el distintiu de “Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana”. A més, s’ha proposat la creació d’un alberg municipal per a pelegrins, mentre es desenvolupa la iniciativa privada.

Durant la jornada, també es van destacar dos llocs altament interessants en el recorregut urbà del Camí, tant pel seu valor patrimonial com per la seua dimensió espiritual: la Casa Mare de les Terciàries Caputxines, on es troba enterrat el beat Pare Luis Amigó i Ferrer, fundador de l’orde, i la Església Parroquial de Sant Joan Apòstol i Evangelista, amb una iconografia de gran valor.

La visita a la Casa Mare de les Terciàries va finalitzar amb el segellat de la credencial de pelegrinatge d’este Camí, i es va destacar la possibilitat de visitar-la els diumenges per la matinada per a assistir a missa, sempre que es contacte prèviament amb la comunitat. El pàrroc, per la seua banda, va mostrar amb dedicació la magnífica església parroquial.

En resum, una jornada plena d’alegria i entusiasme, amb la participació de joves, veïns i simpatitzants de l’Associació organitzadora, que demostra l’interès per esta ruta turística i espiritual.

Print Friendly, PDF & Email