Masi se suma a Operación Triunfo 2023 i presentarà les Posgales a Prime Video

7 mesos ago · Updated 7 mesos ago

Masi se suma a Operación Triunfo, Masi se une a Operación Triunfo

El passat 9 d'octubre, es va revelar una notícia emocionant per als amants de la música i el talent en la televisió. I és que Masi se suma a Operación Triunfo 2023. I és que María Isabel Rodríguez, el nom real de Masi, una actriu de doblatge i teatre, locutora, cantant, entrevistadora i creadora de contingut malaguenya, tindrà un paper fonamental en la nova edició d'Operación Triunfo 2023. Esta popular competició musical es podrà vore a Prime Video a partir del dilluns 20 de novembre a les 22:00h, tant a Espanya com en diferit en més de 30 països i territoris a Llatinoamèrica.

Operación Triunfo per primera vegada en Prime Video

Operación Triunfo, l'última incorporació a la subscripció Prime, es convertirà en el primer contingut setmanal en directe d'estrenar-se a Prime Video a Espanya. I si ets subscriptor d'Amazon Prime a Espanya, podràs gaudir de promocions, enviaments gratuïts i entreteniment, tot en una sola subscripció, per només 4,99€ al mes o 49,90€ a l'any. A més, s'oferix als estudiants majors de 18 anys una subscripció a meitat de preu a través de Prime Student, que inclou totes les avantatges de Prime i una prova gratuïta de 90 dies.

Masi se suma a Operación Triunfo i presentarà les Posgales

Després de la Posgala 0, on els nous concursants descobriran l'Acadèmia per primera vegada acompanyats pel professorat i Noemí Galera, arrancaran les Posgales amb Masi Rodríguez, que es retransmetran cada dilluns en directe. En estes ocasions, Masi se suma a Operación Triunfo i, juntament amb part del professorat i la directora de l'Acadèmia, repassarà els moments més destacats de la gala i els comentarà amb els propis concursants, que encara tindran les emocions a flor de pell.

D'esta manera, Masi se convertix en la presentadora posgala i se suma a l'elenc de presentadors d'Operación Triunfo, on ja trobem Chenoa, que presenta les galas, i Xuso Jones, conductor de l'espai OT al dia, el nou magazín diari.

Qui és Masi?

Cal destacar que anteriorment, la malaguenya ha presentat a Amazon Music el programa Fuera de tono i ha col·laborat en el podcast d'Europa FM, Tómatelo menos en serio, amb Chenoa. També ha cantat en duet amb Xuso en el seu nou tema musical Pelis de amor, sent co-protagonista del videoclip.

A més, ha estat presentadora de diversos programes amb els streamers més representatius del país, com ara en la primera i segona edició de Disaster Chefs d'Ibai Llanos, i ha participat com a entrevistadora en els Premis Ídol.

A més, en el seu debut a Twitch, Masi va superar en xifres d'audiència la primera retransmissió d'Ibai Llanos, aconseguint reunir 40 mil persones connectades de forma constant durant tota l'emissió, que va durar una hora i mitja. Actualment, continua de gira amb la seua obra de teatre No me toques el cuento, que ja és tot un èxit de taquilla, i en desembre la podrem vore interpretant el seu primer paper de ficció a Berlín, el nou spin-off de La casa de papel.

Operación Triunfo

Este concurs musical recordem que seguix un grup de concursants que entren a una Acadèmia per a formar-se i demostrar el seu talent com a cantants i artistes. Setmana rere setmana, en una gala amb públic en directe al Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa, Barcelona), els concursants hauran de competir i demostrar les seues habilitats sobre l'escenari.

Operación Triunfo es va estrenar en 2001 i es va convertir en un fenomen nacional, sent encara la final de la seua primera edició el moment més vist de la història d'un programa de televisió a Espanya. A més, com ja hem dit, Operación Triunfo serà el primer contingut setmanal en directe d'estrenar-se a Prime Video  Espanya.

Go up