Compromís presenta la seua llista electoral de la ciutat de València per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig

compromís, eleccions municipals, projecte valencianista, elecciones municipales, proyecto valencianista

Compromís ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig per a la ciutat de València, sent la primera coalició en fer-ho. L’alcalde de València i candidat de la coalició valencianista per revalidar l’Alcaldia, Joan Ribó, ha destacat el treball fet per posicionar València com a referent al món per la seua qualitat de vida, així com el treball que queda per fer per continuar transformant la ciutat amb el benestar i la sostenibilitat com a pilars fonamentals.

En este article et contem de manera detallada la llista electoral presentada per la formació valencianista i dels seus candidats i candidates. Si vols saber més sobre les eleccions municipals del 28 de maig, continua llegint.

La llista electoral presentada està formada per persones amb una gran experiència en política. Moltes de les persones candidates de la llista han ocupat càrrecs públics amb anterioritat i que, per tant, tenen una gran experiència en la gestió de les polítiques públiques. Una llista un poc diferent, en l’ordre, a la que sˋhavia anunciat amb anterioritat, degut a processos interns d’elecció de candidats i candidates.

Compromís, la primera formació en presentar la seua llista electoral

Com hem dit, Compromís ha sigut la primera formació en presentar la seua llista electoral de cara a les pròximes eleccions municipals a València. I per a fer-ho, els candidats i candidates han fet una guàrdia de 36 hores, la qual cosa ha agraït el mateix alcalde Joan Ribó. Ribó ha afirmat que la circumstància és simbòlica, ja que representa la voluntat del partit de voler guanyar les eleccions amb acords amb totes les forces progressistes.

Pel que fa al projecte valencianista, Ribó ha defensat que la seua formació busca una ciutat més saludable i sostenible, amb més vivenda assequible i millors servicis per a les persones grans. Finalment, ha afirmat que la coalició valencianista presenta un projecte seriós i transformador per al qual volen comptar amb el suport de la majoria de la ciutadania.

Compromís també ha sigut la primera en presentar la seua candidatura valencianista per a les Corts per la província de València.

Llista electoral de Compromís per a les eleccions muncipals de València del 28 de maig

La llista electoral presentada per Compromís està formada per 33 persones, liderades per Joan Ribó i paritària. Els primers llocs estan ocupats per Papi Robles Galindo, Gloria Tello Company i Pere Fuset i Tortosa.

La llista completa és la següent:

1-Joan Ribó Canut
2-Papi Robles Galindo
3-Glòria Tello Company
4-Pere Fuset i Tortosa
5-Sergi Campillo Fernández
6-Lucía Beamud Villanueva
7-Giuseppe Grezzi
8-Ferran Puchades Vila
9-Eva Coscolla Grau
10- Luisa Notario Villanueva
11-María Giner Albiach
12-Juan Antonio García Ruiz
13-David Estal
14-Reyes Matamales Arribas
15-Isabel Lozano Lázaro
16-Raquel Vallés Navarro
17-Ximo López Camps
18-Jordi Peris Blanes
19-Anna Perpinyà i Saragossà
20-Albert Sebastià Isach
21-Sandra Ruiz Andrés
22-Josep Gimeno i Alagarda
23-Tamara Martínez López
24-José Manuel García Mañes
25-Mireia Roncero Tarazona
26-Jordi Martínez i Carrasco
27-Clara Ferrando Estrella
28-Ernesto Peris Bru
29-Encarnación Salvador Muñoz
30-Sergio Chillarón Coronado
31-Alfonso Puncel Chornet
32-Francesc Roig Oliver
33-Isaura Navarro 

Print Friendly, PDF & Email