Inici del Nou Curs 2023 al Centre de Tecnificació Esportiva del Motor del Circuit Ricardo Tormo

11/09/2023

Centre de Tecnificació Esportiva del Motor, Centro de Tecnificación Deportiva del Motor
Índex / Índice
  1. Formació i Desenvolupament dels Futurs Campions del Motor a València
  2. Un Projecte de Formació Únic en el Motor Esportiu
    1. Suport de Primer Nivell per als Pilots al Centre de Tecnificació Esportiva del Motor
  3. Paraules d'Incentiu dels Líders del Motor Esportiu
  4. L'Esperança del Motociclisme Valencià
  5. El Compromís del Circuit Ricardo Tormo
  6. Destinació Futura dels Pilots

Formació i Desenvolupament dels Futurs Campions del Motor a València

El passat 27 de juliol de 2023, començà el nou curs al Centre de Tecnificació Esportiva del Motor al Circuit Ricardo Tormo, una oportunitat única per a huit pilots d'automobilisme i deu de motociclisme. Este centre ha demostrat ser una pedra angular en el desenvolupament de les carreres esportives d'estos joves talents.

Un Projecte de Formació Únic en el Motor Esportiu

El Circuit Ricardo Tormo ha obert les portes a esta emocionant aventura educativa, en la qual ja hi ha cinc cursos per als pilots d'automobilisme i dos per als de motociclisme. Este centre continua posant l'accent en la formació integral, assegurant que els pilots no només milloren les seves habilitats sobre la pista, sinó que també desenvolupen les seues capacitats personals i acadèmiques.

Suport de Primer Nivell per als Pilots al Centre de Tecnificació Esportiva del Motor

Els joves pilots tindran a la seua disposició els millors professionals en cada àrea, incloent formació acadèmica, nutrició, entrenaments físics i, per descomptat, sessions de pràctica en pista específiques per a les seues disciplines, ja siga en karts, monoplaces o motos. Este projecte, únic a Espanya, compta amb el suport incondicional del Circuit Ricardo Tormo, el Consell Superior d'Esports i les Federacions Valenciana i Espanyola de Motociclisme i Automobilisme.

Paraules d'Incentiu dels Líders del Motor Esportiu

Durant la presentació d'este inici, el president de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme, Manuel Aviñó, va dirigir-se als alumnes amb paraules d'encoratjament: "Estic molt orgullós de veure-vos un altre any més en este inici de curs. Aprofiteu esta oportunitat, tindre un Centre de Tecnificació és un privilegi, sobretot amb estes instal·lacions i els millors formadors. Haureu de fer molts sacrificis; tot èxit requerix un gran esforç i sacrifici. Aprofiteu esta oportunitat i porteu amb orgull la marca CETDM a Espanya".

L'Esperança del Motociclisme Valencià

Carmelo Fernández, president de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, va afegir: "Este és el segon any per als pilots de motos, i esperem que en siguen molts més. Desitgem que tingueu molt d'èxit en el món del motociclisme. Vos donem la benvinguda i, com va dir Manuel, haureu de treballar molt per aconseguir els vostres objectius".

El Compromís del Circuit Ricardo Tormo

Finalment, Gonzalo Gobert, director general del Circuit Ricardo Tormo, va subratllar la importància de les instal·lacions per als alumnes: "Des del Circuit estem ací per a donar-vos suport i ajudar-vos en tot el que necessiteu, sense buscar cap retorn econòmic. Volem que aconseguiu els màxims èxits en les vostres carreres esportives. Este és un projecte apassionant per a nosaltres i de màxima prioritat. Creguem en la vostra generació, en la base, ja que d'ací es forja el futur per a ser rellevants en l'esport a nivell mundial".

Destinació Futura dels Pilots

Este curs, programat per concloure al juny, vora als següents alumnes destacant en motociclisme: Sergio García Dols, Joel Esteban, Adrián Cruces, Juan Rodríguez, Álvaro Fuertes, Mika Pérez, Bruno Puerto, Jana Sánchez, Enzo Badenas i Manuel López. En quant als amants de les quatre rodes, els protagonistes seran Daniel Macià, Nerea Martí, Dani Briz, Álvaro García, Eric Gené, Álvaro Gutiérrez, Adrián Benito i Nacho Tuñón.

Go up