Falla Mossén Sorell-Corona 2024: Eduardo del Fraile i Manolo Martín al Capdavant de la Creativitat Fallera

21/07/2023

Eduardo Fraile, Falla Mossén Sorell-Corona 2024
Índex / Índice
 1. Falla Mossén Sorell-Corona 2024, una Aposta Creativa Innovadora 
  1. Eduardo del Fraile, un Virtuós del Disseny
  2. La Continuïtat del Taller de Manolo Martín
 2. Una Mirada Cap al Futur Creatiu
  1. Eduardo del Fraile i la Dimensió Tridimensional
  2. Un Projecte Creatiu Conjunt
 3. La Falla Mossén Sorell-Corona: Sempre en Evolució
 4. Un Futur Faller Prometedor

Falla Mossén Sorell-Corona 2024, una Aposta Creativa Innovadora 

La comissió fallera de Mossén Sorell-Corona ha anunciat els artistes encarregats de realitzar la seua falla per a l'any 2024. En una decisió que busca unir la creativitat amb l'experiència, la comissió ha seleccionat al dissenyador Eduardo del Fraile i al taller de Manolo Martín per a portar a terme la seua visió fallera.

Eduardo del Fraile, un Virtuós del Disseny

Eduardo del Fraile, amb vint-i-cinc anys de trajectòria i guardonat amb múltiples premis internacionals, és reconegut pel seu talent en el disseny de producte i identitat corporativa. Ara, afronta el repte de crear la seua primera falla en grans volums. Amb una formació que va combinar Barcelona i Suècia, del Fraile ha obtingut al llarg dels últims vint anys més de 150 premis i mencions internacionals, incloent-hi prestigiosos guardons com els Pentawards, Laus, The One Show, Cannes Design Awards, Type Directors Club i els premis Graphis de disseny gràfic, branding, identitat corporativa i disseny d'edició.

La Continuïtat del Taller de Manolo Martín

Per a la falla gran i infantil, la comissió confia de nou en el taller de Manolo Martín. Després d'una dècada de col·laboració, es renova la seua confiança amb este reconegut taller, que serà el responsable de materialitzar les idees per a la falla. A través d'esta decisió, es busca mantindre la coherència i qualitat que caracteritzen les seues col·laboracions anteriors.

Una Mirada Cap al Futur Creatiu

Esta comissió fallera ha establit una tradició d'invitar a artistes i dissenyadors de renom per a dur a terme les seues falles. En aquesta ocasió, amb la selecció d'Eduardo del Fraile i el taller de Manolo Martín, la comissió busca unir dos talents creatius per a oferir una falla que s'espera que siga icònica i provocativa visualment a les nostres carrers.

Eduardo del Fraile i la Dimensió Tridimensional

Una de les característiques destacades de les obres d'Eduardo del Fraile és la seua capacitat per a treballar amb objectes tridimensionals. Algunes de les seues peces més icòniques s'han materialitzat en grans volums, com el conill sintètic que va esdevenir símbol del complex de restauració Odiseo a Murcia. També va dissenyar les botelles de rom Kong, amb un producte que va posar l'accent en el compromís amb el medi ambient i va rebre nombrosos reconeixements internacionals.

Un Projecte Creatiu Conjunt

Durant els pròxims mesos, el taller de Manolo Martín i el dissenyador Eduardo del Fraile treballaran conjuntament per a afinar les seues idees per a la falla gran i infantil. L'expectació creixent entre els valencians i valencianes no es farà esperar, i tots esperem amb impaciència la presentació pública d'aquesta innovadora proposta.

La Falla Mossén Sorell-Corona: Sempre en Evolució

Amb cada any, esta comissió fallera demostra la seua aposta per la creativitat i la renovació. Després de comptar amb artistes com Escif, Estudio Yinsen, Miguel Hache o Fermín Jiménez Landa en edicions anteriors, ara és el torn d'Eduardo del Fraile i Manolo Martín de portar la seua visió a les falles de 2024. Amb tota seguretat, esta unió creativa ens sorprendrà amb un espectacle únic i inoblidable.

Un Futur Faller Prometedor

Esta comissió fallera ja està en marxa per a oferir un espectacle faller inoblidable en l'any 2024. Amb el geni creatiu d'Eduardo del Fraile i l'experiència del taller de Manolo Martín, en una innovadora proposta fallera que promet unir art, disseny i tradició en un espectacle sorprenent.

Conclusió

La comissió fallera de Mossén Sorell-Corona ha decidit apostar per la creativitat i l'innovació amb els artistes Eduardo del Fraile i el taller de Manolo Martín per a la falla de 2024. Amb l'esperança de sorprendre i captivar al públic, la unió d'estos dos talents promet oferir una falla icònica i provocativa.

Amb el treball conjunt dels pròxims mesos la seua proposta ens transportarà a un univers creatiu fascinant. La Falla Mossén Sorell-Corona continua la seua tradició de renovació i ens promet un futur faller emocionant i inoblidable.

Go up