Conveni Ajuntament de València i Fundació Trinidad Alfonso: renovat el suport a l'Atletisme Popular

15/05/2023

conveni Ajuntament de València i Fundació Trinidad Alfonso, convenio Ayuntamiento de València y Fundación Trinidad Alfonso

L'Ajuntament de València i la Fundació Trinidad Alfonso han renovat el seu conveni de col·laboració, el qual mantenen des de l'any 2016, per continuar donant suport a l'atletisme popular de la ciutat. Este acord s'ha convertit en un pilar fonamental per a l'esport valencià i ha estat amplament reconegut per la seua contribució al desenvolupament de l'atletisme local.

El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha expressat la seua gratitud cap a la Fundació Trinidad Alfonso pel seu continu suport a l'esport a València. En paraules del regidor, "esta renovació del conveni és un pas més en la col·laboració público-privada entre les dues institucions". A més, ha afegit que "sense l'ajuda i el suport de la Fundació Trinidad Alfonso, València Ciutat del Running, tal com la coneixem, no seria possible".

Per part seua, el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, ha destacat la importància d'aportar suport a les diferents distàncies competitives de les carreres populars. Este acord amb la Fundació Esportiva Municipal permet a la Fundació Trinidad Alfonso ajudar aquells que volen començar amb les proves més curtes o ràpides i continuar creixent fins a assolir les distàncies de mitja marató o marató completa.

El conveni Ajuntament de València i Fundació Trinidad Alfonso

En este conveni es contempla el patrocini del XVIII Circuit de Carreres Populars Caixa Popular de la Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal. Este circuit inclou huit proves que se celebren al llarg de l'any als diferents barris de la ciutat. És important destacar la massiva participació, amb més de 40.000 persones en total al llarg de l'any, incloent-hi una destacada presència femenina.

La marca "València Ciutat del Running", impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, s'ha convertit en un referent per a l'esport local. Només durant este any 2023, s'espera la celebració de més de 40 proves d'atletisme popular pels carrers de València, una clara mostra del fort compromís de la ciutat amb aquest esport.

Go up