El Cap d'Any d'À Punt oferix 4 castells de focs artificials simultanis, l'Espectacle Pirotècnic més gran d'Espanya

5 mesos ago · Updated 5 mesos ago

Cap d'Any d'À Punt, Nochevieja de À Punt

À Punt comença l'any nou amb una explosió de llum i color a València, gràcies a l'espectacle pirotècnic més gran d'Espanya. I és que À Punt Radiotelevisió Valenciana transmetrà en directe, quatre castells de focs artificials simultanis els quals il·luminaran el cel, creant un espectacle inoblidable per als espectadors en la Nit de Cap d'Any d'À Punt.

Un Esdeveniment Únic

Després de les campanades a la Plaça de l'Ajuntament de València, els presentadors Ximo Rovira i Àlex Blanquer donaran pas a un esdeveniment que vol ser "únic i sense precedents a València o a cap altra ciutat d'Espanya". 

Detalls pirotècnics

Amb 2.000 quilograms de pólvora i 3.000 ordres de llançament, el espectacle es llançarà des de quatre ubicacions clau: la Plaça de l'Ajuntament, les Torres de Serrans, l'Estació d'Autobusos i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Santiago Ballester, regidor de Falles de l'Ajuntament, i José Luis Giménez, gerent de la Pirotècnia Vulcano, afirmen que l'objectiu és situar València com "la ciutat de la pólvora", rivalitzant amb ciutats com Sídney, Dubai i Londres.

Punts d'Emoció en tota la Ciutat

Els focs s'iniciaran, 1 minut després de les campanades, des de la teulada de l'Ajuntament i altres tres punts al vell llit del riu Turia, garantint una vista espectacular des de diferents punts de València. À Punt utilitzarà una unitat mòbil amb 8 càmeres i un dron per capturar imatges impressionants en 360º, garantint una experiència única per a tots els espectadors.

Programació Especial de la Nit de Cap d'Any d'À Punt

La nit especial començarà a les 22:30 des del Palau de les Comunicacions, a la plaça de l'Ajuntament de València. A les 22:50, Àlex Blanquer, Ximo Rovira i Óscar Tramoyeres presentaran un especial "Campanades 2024". A les 23:40, les esperades campanades sonaran des de la plaça de l'Ajuntament amb Ximo Rovira i Àlex Blanquer.

Amb este espectacle pirotècnic sense precedents, À Punt Radiotelevisió Valenciana convida a  celebrar l'arribada de l'any nou amb un esdeveniment que vol deixer empremta a la ciutat de València.

Go up