Àlex Blanquer i Ximo Rovira presentaran les Campanades 2023 d'À Punt

18/11/2023

Campanades 2023 d'À Punt, Campanadas 2023 de À Punt, Àlex Blanquer, Ximo Rovira
Índex / Índice
  1. La Màgia de les Campanades 2023 d'À Punt Comença Amb Tu
  2. Una Nit Màgica Des de la Plaça de l'Ajuntament de València
    1. Connexions Especials i Desitjos del Públic

La Màgia de les Campanades 2023 d'À Punt Comença Amb Tu

Amb la participació dels espectadors, les Campanades d'À Punt no només seran un esdeveniment televisiu, sinó una experiència compartida. Abans de la mitjanit, els presentadors involucraran el públic amb un divertit joc que consistirà en compartir els seus desitjos per al nou any. Esta interacció vol afegir un toc personal i emocional a la festa, creant un vincle únic amb l'audiència.

La ciutat de València s'il·luminarà este Cap d'Any amb la parella de presentadors, Àlex Blanquer i Ximo Rovira, que presentaran les Campanades 2023 d'À Punt. Amb l'objectiu de proporcionar als espectadors una nit inoblidable, els carismàtics presentadors prometen portar a la pantalla de la televisió pública valenciana una celebració plena de sorpreses i alegria.

Una Nit Màgica Des de la Plaça de l'Ajuntament de València

A partir de les 22:45 hores, la plaça de l'Ajuntament de València es convertirà en l'epicentre d'esta festa televisiva que arriba a tots els racons de la comunitat. Les Campanades d'À Punt seran retransmeses en directe, transportant l'esperit festiu de la nit de Cap d'Any a cada llar valenciana. Amb la participació d'Àlex Blanquer (Tàp Zàping) i Ximo Rovira (Som de casa), encarregats de prendre el raïm i fer el primer brindis del 2004. La celebració promet ser, como cada any, única i carregada d'emocions positives.

Connexions Especials i Desitjos del Públic

A més de la retransmissió des de la plaça de l'Ajuntament, la programació d'À Punt oferirà connexions en altres indrets emblemàtics de la geografia valenciana. Esa iniciativa busca estendre la festa més enllà del cor de València, connectant amb diferents localitats i mostrant la diversitat cultural de la comunitat.

Conclusió: Cap d'Any 2023: Una Nit de Somriures, Música i Desitjos per a l'Any Nou

En resum, les Campanades d'À Punt del 2023 prometen ser un esdeveniment inoblidable que capturarà l'esperit festiu de la comunitat valenciana. Amb Àlex Blanquer i Ximo Rovira com a guies, la nit estarà plena de somriures, música en viu i, sobretot, els millors desitjos per al 2024. Una celebració que no es pot perdre, ja que serà molt més que un començament d'any; serà un record imborrable per a tots els espectadors d'À Punt.

Go up