Nou programa de Ximo Rovira en À Punt totes les vesprades: entreteniment i proximitat

31/07/2023

nou programa de Ximo Rovira en À Punt, nuevo programa de Ximo Rovira en À Punt

El nou programa de Ximo Rovira en À punt és una de les novetats que la radiotelevisió pública À Punt ha anunciat recentment. Un magazín diari per a les vesprades, amb el qual arriba una de les cares més conegudes de l'anterior Canal 9, el carismàtic presentador Ximo Rovira. Amb un toc d'emoció i molta proximitat, el programa promet diversió i entreteniment per a tota la família.

Índex / Índice
  1. El Màgic Mon en el nou programa de Ximo Rovira en À Punt
    1. Una Combinació de Directes i Sorpreses
    2. Una Producció Amb el Segell Valencià

El Màgic Mon en el nou programa de Ximo Rovira en À Punt

Amb l'arribada de la tardor, les vesprades d'À Punt prendran un nou color i sabor amb el magazín que serà el nou programa de Ximo Rovira. El plató es transformarà en el saló de casa, obrint les portes a tots els protagonistes del dia. Durant més de dues hores, els espectadors es veuran immersos en un món ple d'emoció, reflexió i entreteniment.

Una Combinació de Directes i Sorpreses

El nou programa aposta per una combinació equilibrada d'entreteniment, actualitat i històries pròximes al cor dels valencians i de les valencianes. Amb actuacions en directe i sorpreses als convidats, el món dels mitjans de comunicació es fusionarà amb l'exterior, amb connexions als punts d'interés del moment.

Una Producció Amb el Segell Valencià

El magazín, amb una durada de més de dues hores, és fruit de la col·laboració entre la productora valenciana Ilusionmedia TV i EuroTVProducciones. L'objectiu és connectar amb el públic familiar, fent que la participació dels espectadors siga un eix fonamental. Així, les vesprades d'À Punt esdevindran sinònim de diversió i connexió entre les diverses localitats i pobles de la Comunitat Valenciana.

Amb l'estrena del magazín de Ximo Rovira, les vesprades volen oferir una barreja equilibrada d'entreteniment i informació. Segons informa À Punt la veu dels valencians i les valencianes es farà sentir en un espai que busca satisfer la curiositat i la complicitat amb el públic, mantenint-los enganxats a les seues pantalles.

Conclusió

Amb el nou programa de Ximo Rovira, À Punt torna a programar un magazín de vesprada, la qual cosa no deixa de sorprendre després d'eliminar de la graella l'anterior espai que en la mateixa franja horària tenia un objectiu similiar, el recordat "Bona Vesprada", primer amb Màxim Huerta al capdavant, i després amb Ferran Cano i Maria Fuster, els qui havien sigut els seus co-presentadors.

Ara es torna a programar un altre magazín, però està vegada amb el retorn a les pantalles valencianes de Ximo Rovira. Vorem si acoseguix l'èxit que esperen els responsables de la cadena valenciana. L'aposta per una cara coneguda i redordada pels televidents vol assegurar-se un mig camí fet, al menys com a reclam al principi.

Go up