Les Millors Gimnastes del Món Competixen en el 40 Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica de València

24/08/2023

Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica de València, Campeonato Mundial de Gimnasia Rítmica de València

El món de la gimnàstica rítmica està en plena ebullició, amb el 40 Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica de València, un esdeveniment que reunix a les 200 millors gimnastes de tot el món. La regidora d'Esports, Rocío Gil, ha posat en relleu la magnitud d'este esdeveniment, afirmant que és "la cita més important d'este esport".

El 40 Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica de València

El Campionat Mundial es du a terme a les modernes instal·lacions de Fira València, on els talents de la gimnàstica rítmica es despleguen en tota la seua esplendor. En una visita a les instal·lacions, Rocío Gil i el president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica, Jesús Carballo, han pogut presenciar l'entrenament de la Selecció Espanyola, demostrant l'excel·lència i la dedicació que aquest esport requerix.

Un Repte Exitós a la Capital del Túria

La regidora Rocío Gil ha destacat l'enorme repte que va suposar muntar les instal·lacions per a este esdeveniment d'ampla magnitud. Amb orgull, ha assegurat que l'èxit de l'organització és evident. L'Ajuntament de València, afirma, ha demostrat la seua capacitat per acollir i realitzar esdeveniments d'alt nivell com este.

Les Paraules dels Líders

Dues figures destacades han compartit les seues perspectives en este campionat. El president de la Federació Internacional de Gimnàstica, Morinari Watanabe, ha donat la benvinguda als atletes i ha expressat la seua seguretat que València oferirà una experiència inoblidable. A més, Jesús Carballo, president de la Real Federació Española de Gimnàstica Rítmica, ha afirmat que este campionat serà una oportunitat per presenciar la millor gimnàstica internacional i que serà un pas crucial cap als Jocs Olímpics de París 2024.

L'Esdeveniment Decisiu

El 40 Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica de València, conegut com el 40THFIG Rhythmic Gymnastics World Championships Valencia 2023, s'estén del 23 al 28 d'agost a Fira València, amb una capacitat per a 6.800 persones. Este campionat reunix gimnastes de 62 països amb l'objectiu de competir per un dels nou títols mundials en joc.

L'atractiu d'este esdeveniment rau en la seua importància com a part de la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024. Els millors 14 països i els 5 millors conjunts que no han aconseguit la seua plaça per als Jocs, tindran l'oportunitat de guanyar-la en este campionat, sumant un total de 19 places olímpiques en joc.

Per obtindre més informació sobre el 40THFIG Rhythmic Gymnastics World Championships Valencia2023, podeu visitar el lloc web oficial.

Go up