Biodivers (FestiArt) de Carrícola 2023: Un Racó d'Art i Natura en un Racó Rural

12/09/2023

Biodivers (FestiArt) de Carrícola

Si t'apassiona l'art i la natura, segur que et preguntaràs què pot oferir un municipi rural com Carrícola. Doncs bé, el Biodivers (FestiArt) de Carrícola està aquí per a sorprendre't. En esta edició, el poble amb poc més d'un centenar d'habitants es convertix en un escenari únic on la biodiversitat i l'art es fusionen. Vols descobrir més? Continua llegint i deixa't endur per la màgia d'esta IV edició.

Índex / Índice
  1. L'Art i la Natura es Dónen la Mà al Biodivers (FestiArt) de Carrícola 2023
    1. Com Participar
    2. Un Històric d'Artistes Destacats
  2. El Compromís de Carrícola amb la Cultura Rural
  3. El Suport de Next Generation UE

L'Art i la Natura es Dónen la Mà al Biodivers (FestiArt) de Carrícola 2023

Carrícola és coneguda com un pol d'innovació rural basat en la sostenibilitat. Enguany, el Biodivers (FestiArt) posa el focus en els artistes emergents i el seu diàleg amb la natura. A través de la Ruta dels Camins de l’Aigua, una joia del patrimoni hidràulic que data del segle XVIII, es presenta una oportunitat única per a artistes que volen crear en un entorn natural privilegiat.

Com Participar

Si ets un artista interessat, pots formar part d'esta experiència. Només has d'enviar la teua proposta a biodivers2010@gmail.com abans del 23 de setembre. Adjunta una descripció de la teua intervenció i la ubicació desitjada. Les bases per a participar es troben disponibles en el portal web del municipi (www.carricola.es).

Un Històric d'Artistes Destacats

Al llarg de les edicions anteriors, el Biodivers ha acollit noms com Antoni Miró o Rafael Armengol (2010), Chiara Sgaramella o Moisès Gil (2015) i Rafa Abdón i Milagros Arias (2020). A més, es destaquen projectes "site specific" com "Solitaries" de Lucía Loren o "Davant /// darrere" del prestigiós escultor Daniel Tejero.

El Compromís de Carrícola amb la Cultura Rural

L'alcalde de Carrícola, Pedro Altabert, afirma: "En esta edició, volem donar un petit impuls a tot el treball anterior per consolidar-nos com un municipi compromés amb la cultura i la seva relació amb el medi rural i els seus habitants."

El Suport de Next Generation UE

A més, el Biodivers 2023 compta amb el suport dels fons Next Generation UE, que finança accions del mecanisme de recuperació i resiliència (MMR).

Go up