Descobrix els secrets naturals del Jardí Botànic de València amb visites gratuïtes i la gimcana familiar

Jardí Botànic de València, Jardín Botánico de València

En primer lloc, és important destacar que el Jardí Botànic de València és una joia natural i arquitectònica que mereix la pena visitar. Com a Bé d’Interès cultural, este jardí té una gran riquesa de flora i fauna que el convertixen en un dels més importants del país. A més, el pròxim dimarts 18 d’abril, en commemoració al Dia Internacional dels Monuments i els Llocs Històrics, el Jardí Botànic celebra una jornada de portes obertes.

Entrada lliure al Jardí Botànic de València durant tot el dia

Si desitges conèixer este lloc emblemàtic sense gastar diners, esta jornada de portes obertes és la teua oportunitat. Podràs gaudir de l’entrada lliure al Jardí durant tot el dia, des de les 10 fins a les 20 hores.

Visites guiades gratuïtes pel patrimoni monumental

A més, el Jardí Botànic oferix visites guiades gratuïtes per descobrir el seu patrimoni monumental. Podràs explorar la magnífica arbreda monumental de la mà d’una de les especialistes en arboricultura, Marta Muñoz, que t’explicarà les singularitats i curiositats de cadascun dels exemplars més destacats.

D’esta manera, descobriràs el roure de Virgínia que et donarà la benvinguda amb el seu imponent tronc, impossible de cobrir amb una abraçada, o la carrasca centenària, l’arbre mediterrani per excel·lència. Així mateix, Adrià Torres, arquitecte, t’acompanyarà a recórrer l’umbracle i els diferents hivernacles que caracteritzen el Botànic, espais que destil·len caràcter i història en cada racó i detall de la seua estructura.

Gimcana familiar per als més menuts

Per als qui veniu amb menuts, el Jardí Botànic té preparada una gimcana familiar per convertir-vos en exploradors i descobrir els secrets que amaguen els nostres monuments. Només heu de sol·licitar el plànol a taquilla i completar totes les proves per gaudir i emportar-vos a casa un regal molt verd. Així, els més petits de la casa podran gaudir de la natura de forma lúdica i didàctica, i al mateix temps aprendre sobre la biodiversitat que es troba al Jardí Botànic.

Per als amants de la botànica, el Jardí Botànic oferix una gran varietat d’activitats i tallers per aprendre més sobre les plantes i la sea relació amb el medi ambient. A través de visites guiades, tallers pràctics i altres activitats, els visitants poden descobrir els secrets de la jardineria i la conservació de la flora.

Si esteu interessats en la història dels jardins botànics i la seva evolució, el Jardí Botànic també oferix visites guiades especials que us portaran a través de la seva història, des dels seus orígens fins a l’actualitat.

Finalment, si esteu buscant un espai tranquil per relaxar-vos i gaudir de la natura, el Jardí Botànic és el lloc perfecte. Amb zones d’ombra i bancs per seure, podeu passar una tarda tranquil·la llegint un llibre o simplement gaudint de les vistes i els sons de la natura que us envolten.

En resum, el Jardí Botànic de la nostra ciutat és un lloc únic i especial que oferix una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. Ja siga que vulgueu explorar la natura, aprendre sobre botànica o simplement relaxar-vos en un entorn verd i tranquil, el Jardí Botànic és una destinació que no vos podeu perdre.

Print Friendly, PDF & Email