València acollirà la final de VR Masters, la Major Lliga d'Esports en Realitat Virtual a Espanya, amb premis de més de 1.000 euros

26/03/2024

VR Masters

VR Masters, la major Lliga d'Esports en Realitat Virtual, fa el seu debut a Espanya. Amb una final que es celebrarà a València, el torneig promet transportar als jugadors a una experiència sense precedents en el món dels videojocs. Amb premis que superen els 1.000€, esta competició està cridada a revolucionar el panorama dels esports a nivell nacional.

Índex / Índice
  1. VR Masters: Fase Classificatòria en Diverses Ciutats
  2. Premis i Detalls de la Competició
    1. Sobre VZ Arena
    2. Sobre Virtual Zone i OWN

VR Masters: Fase Classificatòria en Diverses Ciutats

La Lliga constarà d'una fase classificatòria que tindrà lloc a cinc ciutats diferents de l'Estat. Madrid, Múrcia, València i Sevilla acolliran els enfrontaments, que es disputaran als centres de Virtual Zone, els creadors del joc "VZ Arena". Esta fase preliminar donarà pas a la gran final, que tindrà lloc al recinte de la OWN, el festival d'esports més gran d'Espanya.

Premis i Detalls de la Competició

Amb 1000€ en premis per al guanyador de la Gran Final, la competició està destinada a captar l'atenció dels millors jugadors de Realitat Virtual del país. Cada ciutat tindrà un límit de 10 equips, formats per 4 membres cadascun, seleccionats segons l'ordre d'inscripció. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través del lloc web: esports.virtualzone.es.

Sobre VZ Arena

VZ Arena, el joc que serà el focus principal de la lliga, és una experiència VR de tipus shooter, on els jugadors competiran en temps real per la victòria. Amb 3 mapes tàctics i diversos elements estratègics, com drones de subministraments i torres de defensa, la competició promet ser intensa i emocionant.

Segons Nieves Almodóvar, Lead Developer de Virtual Zone Arena, "VR Masters suposa un abans i un després en el món dels esports. Estem oferint als jugadors una experiència sense precedents: transportar-los literalment dins d'una competició en primera persona. És un nivell d'immersió total que fa viure l'experiència al límit".

Sobre Virtual Zone i OWN

Virtual Zone, els creadors d'esta experiència única ja han captivat a milers de persones amb altres projectes com Invasión, Dead Mansión i D-Day. Per la seua banda, OWN, el festival més gran d'entreteniment digital d'Espanya, busca convertir-se en un referent en l'àmbit dels esports i la tecnologia, connectant experiències d'oci físiques i digitals de manera innovadora.

Go up