La ciutat de València oferix tant als seus habitants com a les persones que decidixen visitar-la, diversos mitjans de transport que permeten moure’s amb comoditat. De manera resumida el transport públic a València es dividix en autobús, metro i taxi. 

Transport amb autobús a València

El transport a través d’autobús és responsabilitat de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), la flota de la qual cobrix la totalitat dels barris de la ciutat. A València estos autobusos són de color roig. Depén de la zona, la demanda i l’horari, la freqüència de pas sol variar des dels cinc minuts. També existix un servicii nocturn a partir de les 22.00 hores i fins a mitjanit.

Transport amb metro a València

La ciutat de València oferix també un servicii de metro, més reduït que el d’autobús però molt més ràpid. En este cas l’empresa encarregada d’este servici és Metrovalencia, dependent de la Generalitat Valenciana. Les línies del metro valencià no oferixen el seu servici únicament en el nucli urbà, sinó que unix les poblacions del nord i sud de la ciutat. També s’unix l’aeroport i el port amb la capital. A més, i en determinades zones, el servici s’oferix a través d’un modern tramvia.

Taxi a València

El servici de taxi de València, encara que està unificat, està agrupat en diverses empreses com Radiotaxi, Teletaxi, etc. No obstant això la imatge està unificada i transparent per a l’usuari. Com en qualsevol ciutat hi ha parades de taxi en determinades zones i també taxis circulant per tota la ciutat, per la qual cosa és molt fàcil fer ús d’este servici de transport.