Tupper Club d'À Punt: María Abradelo es proclama guanyadora del primer programa d'este concurs

07/03/2024

tupper club, À Punt

Este passat dissabte 2 de març, a les 22:00 h, À Punt va retransmetre dins de la seua programació el primer episodi del programa culinari "Tupper Club", presentat pel reconegut xef Ricard Camarena. En esta emocionant competició, els famosos de la Comunitat Valenciana, Paco Nadal, María Abradelo i Paola Dominguín, van demostrar les seues habilitats culinàries en una batalla gastronòmica única.

Índex / Índice
  1. El Retaule Culinari: Plat de Nadal de Paco Nadal
  2. María Abradelo i la Seua Apassionada Cuina
  3. Paola Dominguín i la Bastela Marroquina
  4. Desenllaç del primer Tupper Club: María Abradelo es proclama guanyadora

El Retaule Culinari: Plat de Nadal de Paco Nadal

En este primer episodi, el conegut i quasi històric presentador valencià Paco Nadal va preparar un exquisit plat de Nadal, les "gules amb alvocat i endívies". Estsa elecció no només va demostrar la simplicitat i el sabor del plat, sinó també la conexió amb les seues arrels familiars, ja que és una recepta que la seua dona, Pilar, solia preparar en les celebracions nadalenques.

Nadal, conegut pel seu recorregut en el periodisme valencià, va mostrar la seua versatilitat en este concurs, passant dels terrenys esportius a la cuina amb la mateixa destresa. El seu passat com a mestre d'escola es va transformar en una carrera en el periodisme, destacant en retransmissions esportives i altres esdeveniments valencians.

María Abradelo i la Seua Apassionada Cuina

La madrilenya María Abradelo, valenciana d'adopció, va oferir una perspectiva única en la competició cuinant un "cocido madrileño" amb un toc modern. La seua experiència televisiva, incloent el programa Canta canta en Canal Nou, va mostrar el seu talent i la seua popularitat, arribant a tindre fins a 900.000 espectadors en alguns moments.

Amb tot, no tot ha estat un camí fàcil per a Abradelo, ja que ha superat diversos desafiaments a la cuina, incloent tres incendis mentre preparava diferents plats. A pesar d'això, la seua passió per la cuina i el seu èxit televisiu continuen sent inquebrantables.

Paola Dominguín i la Bastela Marroquina

La model i artista Paola Dominguín, filla de torero i germana de Miguel Bosé, va presentar una "bastela marroquina" en este primer episodi. La seua transició des de les passarel·les de París fins a la tranquil·litat de Vilamarxant va ser destacada, revelant la seua felicitat amb una vida senzilla a la muntanya.

Desenllaç del primer Tupper Club: María Abradelo es proclama guanyadora

El programa va culminar amb una emocionant resolució, on María Abradelo va ser anunciada com la guanyadora del primer concurs de "Tupper Club". 

Amb este emocionant inici, "Tupper Club" promet oferir més emocions culinàries i revelacions en les pròximes entregues, mantenint al públic televisiu enganxat a les seues pantalles. Estarem atents per a més revelacions gastronòmiques en els pròxims episodis d'este concurs culinari valencià d'À Punt.

Go up