"Tresor o Trasto": Samantha, la padrina de l'últim programa

31/03/2023

Tresor o Trasto, Samantha, padrina, últim programa, último programa

El concurs "Tresor o trasto" de la televisió valenciana À Punt arriba a la seua fi de temporada i ho fa per tot ho alt. A partir de les 22.00 hores d'este divendres que ve, 31 de març, el programa presentat per Eugeni Alemany posarà en joc 10.000 euros que es troben amagats en un dels dotze objectes que els concursants hauran de descobrir.

Samantha, padrina de l'últim programa de "Tresor o Trasto"

La padrina d'este últim programa serà Samantha, que a més a més portarà com a objecte per a jugar un micròfon que va pertànyer a l'inoblidable Nino Bravo, amb qui va compartir pantalla en la campanya promocional d'À Punt amb el duet "Mi tierra/La terra".

El concurs compta amb dos concursants molt preparats, Jorge i Jordi, pare i fill, que competiran per a guanyar el premi màxim. Jorge és un apassionat del col·leccionisme i porta com a "tresor" una motocicleta amb sidecar de la Segona Guerra Mundial. Jordi, per la seua banda, és un artista faller amb coneixements en els sectors del tèxtil i el moble.

Per a ajudar als concursants a descobrir quin dels objectes amaga el tresor, l'expert en antiguitats Arabella León explicarà les dotze històries increïbles que envolten els objectes de l'aparador de la nit. Entre els objectes destaquen un disc "edició especial" de Michael Jackson, una estrella de cristall Swarovski dissenyada per la cantant Mariah Carey i un quadre de Mariano Barbasán de 1915.

Però també hi haurà objectes valencians que posaran a prova el coneixement dels concursants. L'esbós original que Segrelles va fer el 1954 per a commemorar el V centenari de la canonització de sant Vicent Ferrer, una fotografia de 1951 de la selecció espanyola amb Puchades al capdavant, un escapulari de la firma sedera Garín, una vela de vaixell emblema de l'Albufera, una tiara del joier valencià Vicente Gracia i un vestit d'aigua utilitzat en la regata l'Ocean Race d'Alacant 2015, seran alguns dels objectes valencians que es mostraran. Serà algun d'aquests objectes el tresor de la nit?

Amb esta proposta, "Tresor o trasto" promet una nit plena de sorpreses, emocions i coneixements que no deixarà indiferent a ningú.

Go up