Prime Video anuncia la Quarta Temporada de "The Boys" per al 13 de juny

27/02/2024

the boys

Prime Video anuncià el passat 22 de febrer que la sèrie aclamada internacionalment, The Boys, guanyadora d'un Emmy, llançarà la seua esperada quarta temporada el 13 de juny de 2024. Amb un emocionant retorn, la sèrie presentarà tres episodis el dia de l'estrena, seguits d'un nou episodi cada setmana fins al grandios final de temporada el dijous 18 de juliol.

Detalls de la Segona Temporada de "The Boys"

La temporada constarà de huit episodis i es podrà vore en exclusiva en Prime Video en més de 240 països i territoris arreu del món. Els subscriptors d'Amazon Prime a Espanya podran gaudir d'ofertes, enviaments gratuïts i entreteniment, tot en una sola subscripció per només 4,99€ al mes o 49,90€ a l'any.

Per commemorar el aniversari de Patriota, Prime Video també ha mostrat el nou pòster de la tan esperada quarta temporada.

En esta entrega, el món es troba al límit. Victoria Neuman està més a prop que mai de l'Oval Office i baix el domini ferri de Patriota, qui consolida el seu poder. Carnicero, amb pocs mesos de vida restants, ha perdut el fill de Becca i la seua posició com a líder dels The Boys. La resta de l'equip està cansat de les seues mentides. Amb les apostes més altes que mai, hauran de trobar la manera de treballar junts i salvar el món abans que siga massa tard.

The Boys compta amb les actuacions estel·lars de Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit i Cameron Crovetti. La quarta temporada donarà la benvinguda a Susan Heyward, Valorie Curry i Jeffrey Dean Morgan.

Basada en el còmic supervendes del New York Times de Garth Ennis i Darick Robertson, els quals també són productors executius, i desenvolupada pel showrunner Eric Kripke, The Boys és un fenomen televisiu que ha captivat públics de tot el món. Amb productors executius com Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver i altres, la sèrie està produïda per Amazon Studios i Sony Pictures Television Studios, amb la participació de Kripke Enterprises, Original Film i Point Grey Pictures.

Go up