Comença el rodatge de la sèrie 'Sacha a Nova York'

19/09/2023

Sacha a Nova York, Sacha en Nueva York
Índex / Índice
  1. Sacha a Nova York
  2. El Protagonista i la seua Trajectòria
    1. El Repte de Sacha

Sacha a Nova York

El pilotari valencià Sacha Kruithof protagonitza una sèrie documental de quatre capítols que el durà fins a Nova York. Allí, l'acompanyarem en el repte d'enfrontar-se als millors jugadors de la ciutat, amb un duel final contra Tywan Cook, el rei de les pistes novaiorqueses.

Estos pròxims mesos, els amants de la pilota a mà i els seguidors de Sacha Kruithof tindran una oportunitat única per acompanyar el jove pilotari valencià en una aventura inoblidable a Nova York. La sèrie documental "Sacha a Nova York," produïda per À Punt en col·laboració amb la productora CreaConcepto, promet ser una experiència emocionant que revelarà les emocions i les històries que es desenvolupen entre la pilota i el mur de la ciutat que mai dorm.

La sèrie, dirigida per Àlex Martínez Orts, conegut per ser un dels fundadors de la prestigiosa revista 'Ferida' i el director del programa "La travessa" a la ràdio d'À Punt, planteja un viatge fascinant de Sacha Kruithof a través dels carrers de Nova York. Amb una extensió de quatre capítols, aquesta producció no només mostrarà les gestes esportives de Sacha sinó també les històries humanes que emergeixen en aquesta aventura única.

El Protagonista i la seua Trajectòria

Sacha Kruithof, un jove pilotari nascut a Orba, un encantador poble de la Marina Alta, ha sigut l'eix principal d'esta sèrie. Amb ascendència holandesa per part de pare i arrelada a Orba per part de mare, Sacha va començar la seua passió per la pilota a mà a una edat molt primerenca. Als 13 anys, ja havia guanyat el campionat europeu sub-15 d'aquesta modalitat, i als 17 es proclamava campió del món sub-19. La seua dedicació i talent l'han portat a competir a nivell internacional, des de Canadà fins a Itàlia i Colòmbia.

Actualment, Sacha juga a la temporada de balle pelote a Bèlgica, on ha rebut reconeixements com el premi al millor jugador en el Grand Prix Maurice de Sirault. A més, és un membre destacat de la selecció valenciana absoluta de pilota i ha sigut part de l'equip campió del món. La seua trajectòria ha estat impressionant i va ser premiada el 2017 amb el prestigiós "Talent Jove" atorgat pel diari Levante-EMV i Bankia.

El Repte de Sacha

Sacha Kruithof, amb els seus somnis ben definits, ha manifestat la seua ambició de ser el millor del món en el seu camp. Com ell mateix va dir en una entrevista a la revista Ferida: "Vull arribar a ser el millor del món, demostrar a la gent i a mi mateix que un valencià ha arribat a ser el número u a Nova York." Este desig de superació es plasmarà en els pròxims mesos a través d'esta sèrie documental de quatre capítols.

El repte més gran per Sacha és enfrontar-se a Tywan Cook, considerat el millor jugador de one wall de Nova York. La sèrie seguirà el seu entrenament intensiu, enfrontant-se a rivals cada vegada més competents fins arribar a la gran partida final. A més, Sacha estarà acompanyat pel seu mentor, William Polanco, a qui acompanyarà per diversos barris coneguts de la ciutat com Brooklyn, el Bronx o Coney Island. En estos llocs, el protagonista descobrirà els secrets i les històries més apassionants de la metròpolis mentre es prepara per a l'enfrontament definitiu.

La sèrie "Sacha a Nova York" serà multilingüe, amb l'objectiu de poder arribar a un públic més ampli. Igualment,  mostrarà la popularitat del one wall en una de les ciutats més cosmopolites del món. Al capdavall, demostrarà que la pilota a mà és un joc universal que unix cultures i fronteres.

Amb el rodatge ja en marxa, esperen els capítols d'esta sèrie dins de la programació d'À Punt que combina esports i històries humanes. Esta nova série d'À Punt i CreaConcepto vol ser un testimoni valencià de la universalitat de la pilota a mà.

Go up