Arriba a València la Màxima Experiència de Realitat Virtual a El Osito de L’Eliana l’1 de setembre

Realitat Virtual a El Osito de L'Eliana, Realidad Virtual en El Osito de L'Eliana

Realitat Virtual a El Osito de L’Eliana

Zero Latency, l’empresa que oferix les experiències de realitat virtual més realistes aplicades a l’entreteniment a tot el món, tria el Centre Comercial El Osito de L’Eliana per a obrir el seu primer espai a la Comunitat Valenciana.

La marca, d’origen australià i amb presència en més de 50 països com Japó o Estats Units, es consolida a Espanya amb centres a Madrid, Barcelona, Saragossa, Bilbao, Terrassa i Màlaga pels quals han passat més de 250.000 persones des de 2016. Ara, des del pròxim 1 de setembre, València comptarà amb un espai on es podrà viure en primera persona enfrontaments amb zombis o incursions espacials per a salvar la humanitat.

Zona diàfana sense cables

La gran particularitat de la tecnologia de Zero Latency és que permet als jugadors, fins a 8 en total, moure’s amb total llibertat per una zona diàfana, sense dependre de cables o connexions. Això és possible gràcies a la Gen3, la nova generació de dispositius, juntament amb el poder inalàmbric de Wi-Fi 6 que permet aconseguir una resolució 5K, sent fins a 16 vegades més potent que la tecnologia convencional.

D’esta forma és possible submergir-se completament en l’acció, ja que els moviments es traslladen immediatament a les ulleres, “enganyant” al cervell per aconseguir que la immersió en el joc siga total.

El centre de Zero Latency València, el sèptim d’Espanya després de Madrid, Terrassa, Barcelona, Saragossa, Màlaga i Bilbao, compta amb més de 540 m2, en els quals a més de la zona de joc on es desenvolupa l’experiència, hi haurà espais on celebrar activitats de teambuilding i esdeveniments corporatius.

Experìencies de realitat virtual de Zero Latency

En Zero Latency es podran trobar diverses experiències de realitat virtual:

Engineerium: Temps, espai, gravetat. Oblida tot el que saps sobre la física, les matemàtiques, ací, tot està cap per avall. Una de les experiències més guardonades fins a la data on hauràs de treballar en equip per a resoldre els trencaclosques i enigmes per a poder avançar fins al final. Camina entre balenes, ralles, desafia allò establert i deixa que la teua ment es lliure en Engineerium.

Far Cry VR: T’inviten a visitar les Illes Rook, a l’est d’Indonèsia. Platges d’aigües cristal·lines, arena brillant i suau, bon menjar, millor beguda i… hauràs de defensar la teua vida. Segrestat per Vaas Montenegro i els seus hòmens, et veuràs involucrat en una caça humana on el blanc sou els teus amics i tu. Hauràs d’obrir-te pas pels diferents llocs de les Illes Rook, submergint-te cada vegada més en la jungla i… En la bogeria.

Singularity: Pertanyes a una escuadra d’elit, heu rebut la missió d’investigar una estació espacial militar secreta amb la qual s’ha perdut tot contacte. No hi ha senyals de vida… Almenys humanes, disposes d’un blaster amb quatre modes, unes botes antigravetat i un escut de força desplegable per a aquestes situacions de foc intenses. Entrar és senzill, però, podràs eixir? Ací ningú pot sentir-te cridar.

Undead Arena: Imagina un món postapocalíptic en què el que queda d’humanitat viu en colònies fortificades envoltades de zombis. Ací es desenvolupa esta història en la qual els jugadors participaran en un autèntic reality show transmés a tot el món en el qual per a aconseguir la victòria, en lloc de fer front a obstacles inanimats, hauran d’enfrontar-se a zombis de la vida real.

Des del pròxim divendres, 1 de setembre, tots els valencians i les valencianes que ho desitgen podran gaudir d’estes experiències d’oci i moltes més al Centre Comercial El Osito. La immersió té una durada aproximada d’una hora i les entrades es poden comprar en el lloc web de Zero Latency.

Print Friendly, PDF & Email