Tindrem publicitat a Prime Video en les sèries i pel·lícules des del 9 d’abril

publicitat a Prime Video, publicidad en Prime Video
Reina Roja, nova sèrie de Prime Video

Publicitat a Prime Video

A partir del 9 d’abril, les sèries i pel·lícules de Prime Video incorporaran publicitat limitada. Esta decisió, segons la plataforma, permetrà continuar invertint en continguts atractius, assegurant així la qualitat i quantitat dels continguts a llarg termini. Tot això sense afectar el preu actual de la subscripció a Prime, amb la possibilitat de cancel·lar-la sense cap càrrec abans de la data de renovació.

Nova Era Publicitària a Prime Video

Amb esta nova direcció, amb la publicitat a Prime Video busca mantindre la seua excel·lència sense afectar excessivament l’experiència de l’usuari. A més, es presenta una opció sense anuncis per només 1,99€ addicionals al mes, tot i que el contingut en directe i els canals de subscripció addicional seguiran mostrant publicitat.

Opcions Disponibles i Detalls Importants

Dins de les noves opcions, els clients Prime podran gaudir d’avantatges exclusius, com enviaments ràpids i gratuïts, contingut exclusiu de streaming, ofertes especials, música i podcasts sense anuncis amb Amazon Music Prime, entre altres beneficis. La nova oferta sense anuncis serà una alternativa per aquells que preferixen una experiència sense interrupcions.

L’Impacte en l’Entreteniment en Línia

Este canvi en la política publicitària de Prime Video pot marcar un punt d’inflexió en la manera en què els usuaris consumixen continguts en línia en la plataforma. Amb una aposta per mantindre la competitivitat i l’oferta de qualitat, la plataforma preveu una transició sense problemes, assegurant que els anuncis no superen els de la televisió tradicional i altres servicis de streaming.

Beneficis i Detalls de la Oferta

La decisió d’incloure publicitat a Prime Video de manera limitada busca assegurar un finançament continu per als continguts exclusius i populars. La nova opció sense anuncis brinda als usuaris la llibertat de triar la seva experiència de visualització, amb una lleugera despesa addicional.

La plataforma reitera que la quantitat d’anuncis no afectarà el preu de la subscripció actual, i també oferix la possibilitat de cancel·lar la subscripció abans de la renovació per als qui puguin optar per altres alternatives.

L’Univers Prime: Més Enllà de la Pantalla

A banda dels canvis en la política publicitària, Prime Video continua oferint un món de beneficis exclusius que enriquixen l’experiència dels seus usuaris. Des de l’enviament ràpid i gratuït fins a ofertes exclusives, esta plataforma va més enllà de la simple visualització de continguts.

Ocions de la subscripció Prime

Enviaments Ràpids i Gratuits: Els membres Prime gaudixen d’enviaments ràpids i gratuïts en milions d’articles, amb l’avantatge de rebre les seues comandes generalment en 1-2 dies. A més, alguns productes seleccionats oferixen l’opció de lliurament gratuït el mateix dia, garantint una experiència de compra eficient.

Accés a Contingut de Streaming Variedat i Exclusiu: El cor de Prime Video radica en la seua extensa llibreria de continguts de streaming, oferint títols exclusius com “El Señor de Los Anillos: Los Anillos del Poder,” “The Boys,” “La Rueda del Tiempo,” entre d’altres. A més, l’entreteniment es consolida amb èxits de taquilla i nous llançaments com “Reina Roja” i “Operación Triunfo”.

Ofertes Exclusives i Events com Prime Day: Els membres Prime també gaudixen d’ofertes exclusives i l’oportunitat de participar en esdeveniments com el Prime Day, on poden trobar descomptes exclusius en una àmplia gamma de productes.

Música i Podcasts Amb Amazon Music Prime: Amb més de 100 milions de cançons i podcasts, Amazon Music Prime oferix una experiència sense anuncis, aportant un valor afegit als amants de la música.

Entregues Ràpides en Productes de Supermercat: Als llocs seleccionats, els membres Prime poden gaudir d’entregues ràpides de productes de supermercat, facilitant la vida quotidiana amb comoditat i eficàcia.

Almacenament Il·limitat de Fotos amb Amazon Photos: Amb Amazon Photos, els membres poden emmagatzemar un nombre il·limitat de fotos, conservant els seus records amb seguretat i accessibilitat.

Jocs Gratuits amb Prime Gaming: Els entusiastes dels videojocs poden explorar una àmplia varietat de jocs gratuïts amb Prime Gaming, afegint diversitat a l’oferta de beneficis.

eBooks i Còmics amb Prime Reading: Per als amants de la lectura, Prime Reading oferix accés a centenars d’eBooks i còmics, ampliant les opcions de lectura sense cost addicional.

Amb este ventall de beneficis, Prime Video busca consolidar-se com una plataforma de servicis múltiples que va més enllà del simple entreteniment, oferint als seus membres una experiència completa i exclusiva.

Conclusió: El Futur d’Entreteniment de Prime Video

En conclusió, la introducció de publicitat a Prime Video de manera limitada no només assegura una font de finançament per als continguts, sinó que també presenta als usuaris una opció sense anuncis per a aquells que volen una experiència sense interrupcions. El futur d’entreteniment en línia pren un nou rumb, i Prime Video busca mantindre’s a l’avantguarda d’este canvi.

Print Friendly, PDF & Email