Les Novetats de la Programació d'À Punt: el magazín de Ximo Rovira, "Som de Casa", i el Retorn de "L'Alqueria Blanca" en la seua temporada 16

7 mesos ago · Updated 2 setmanes ago

Som de casa, Ximo Rovira

À Punt, la televisió pública valenciana, comença una nova etapa en la qual inclou com a novetats destacades la campanya "Som de Casa" i el retorn de "L'Alqueria Blanca". 

La Campanya "Som de Casa" i el Magazín de Ximo Rovira

La campanya "Som de Casa" usa un lema que vol ressonar com un cant valencià, i À Punt vol transmetre que la seua programació és un trosset de cada llar a la Comunitat Valenciana. Esta campanya, que va començar el passat 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, compta amb cares reconegudes com Ximo Rovira, Marta Ventura, Òscar Tramoyeres i Àlex Blanquer. Esta última presentadora és la que porta l'espai d'humor "Tàp Zàping" les nits de dijous.

"Som de Casa" - Una Mirada Valenciana a la Vida Quotidiana

El magazín "Som de Casa," el mateix nom de la campanya, presentat per Ximo Rovira i Gema Payà, serà una peça central d'esta nova etapa d'À Punt. Des del passat 9 d'octubre, cada vesprada de dilluns a divendres, a les 16:45 hores, este programa ens convidarà a viure la vida valenciana des d'una perspectiva pròxima. Amb les seues portes de colors, el programa ens portarà històries sorprenents, emotives i entretingudes, sempre centrant-se en la gent d'ací, de casa.

El programa "Som de Casa" abordarà per tant temes diversos, des de l'actualitat local fins a històries de la vida quotidiana que toquen els cors dels valencians. El programa està dissenyat per a mantindre als espectadors connectats amb les seues arrels i mostrar la riquesa de la cultura valenciana.

No es tracta només d'un magazín, sinó que els responsables volen que siga una finestra oberta a la vida quotidiana a la Comunitat Valenciana. Un programa que substituïx al recordat "Bona Vesprada", que tenia un objectiu similar. Coses de la política i del canvi de govern, segurament.

El Retorn de "L'Alqueria Blanca" - Més Emoció i Intriga

Per als amants de la sèrie "L'Alqueria Blanca," hi ha bones notícies. La nova temporada s'espera amb molta expectació després de l'impactant final de la temporada anterior, que va deixar moltes preguntes sense resposta. La boda de Marta i Daniel, Fèlix i l'acomiadament de Núria, Xavi i la seua tornada al món de la pilota, i fins i tot la possibilitat d'un romanç amb Isabel, la mestra, seran alguns dels temes que abordarà aquesta nova etapa.

Emoció i Misteri a "L'Alqueria Blanca"

El director de la sèrie, Nacho Ruipérez, ha manifestat la seua gratitud pel suport dels espectadors i ha destacat l'emoció que suposa per a ell dirigir esta sèrie. A més, ha promès sorpreses i nous personatges que faran que els espectadors continuen enganxats a la trama.

Finalment, el pròxim diumenge 15 d’octubre la temporada que fa setze de L’Alqueria Blanca estrenarà una sintonia renovada amb la veu de Carme Juan i el músic Pep Gimeno, Botifarra. Una cançó que ja podeu escoltar en el següent enllaç del canal YouTube d’À Punt (https://www.youtube.com/watch?v=Xhj8fMbfjAo).

Go up