Isabel Muñoz Cebrián reelegida Presidenta de la falla Barri Sant Isidre en el seu 50 aniversari

01/04/2023

Isabel Muñoz Cebrián, falla Barri Sant Isidre, reelecció, 50 aniversari, Comissió, falla Barrio San Isidro, reelección, 50 aniversario, Comisión

Isabel Muñoz Cebrián va ser reelegida el passat 31 de març de 2023 com a presidenta de la falla Barri Sant Isidre per a les festes de 2024. L'elecció va tindre lloc durant una assemblea general en la qual van participar els membres de la Comissió de la falla.

Després de ser reelegida, Isabel Muñoz Cebrián va agrair a la seua Comissió la confiança dipositada en ella. Així mateix, va transmetre la seua il·lusió i va desitjar que l'any en què es compleix el 50 aniversari de la falla, siga estupendo per a tots els membres de la comissió i veïns del barri.

La falla portarà a termet una sèrie d'activitats i esdeveniments que faran que la falla Barri Sant Isidre brille amb llum pròpia en este any tan especial.

Isabel Muñoz Cebrián presidenta del 50 aniversari de Falla Barri Sant Isidre

L'elecció d'Isabel Muñoz Cebrián com a Presidenta de la falla Barri Sant Isidre per al seu 50 aniversari és un reconeixement a la seua labor en anys anteriors. 

En definitiva, Isabel Muñoz Cebrián ha sigut reelegida com a Presidenta de la falla Barri Sant Isidre per al seu 50 aniversari. La comissió té per davant un any ple d'il·lusió i energia, en el qual tots els membres de la comissió i veïns del barri es bolcaran per celebrar este aniversari tan especial. Segur que la Presidenta Isabel Muñoz Cebrián i el seu equip de treball aconseguiran que este any siga estupendo per a tots i totes en esta falla.

Go up