Descobrix la festa de l’Apuntà i el nou President Infantil 2024 de la Falla Barri de Sant Isidre

Pablo Luna Moreno, president infantil falla barri de sant isidre, presidente infantil falla barrio de san isidro, festa de l'apuntà, fiesta de la apuntà

Nomenament de Pablo Luna Moreno com a President Infantil

El passat divendres 21 d’abril de 2023, el xiquet Pablo Luna Moreno va ser nomenat com a President Infantil de la Falla Barri de Sant Isidre per este exercici en el qual se celebra el 50 aniversari d’esta comissió fallera. Pablo va mostrar el seu agraïment a la comissió per la seua confiança en ell per a esta responsabilitat tan important.

Festa de l’Apuntà

Activitats per als Infants

La festa de l’Apuntà de la Falla Barri de Sant Isidre tindrà lloc el pròxim 23 d’abril i hi haurà moltes activitats per als més menuts. A partir de les 12:00h, els xiquets i xiquetes podran gaudir de pintacares, globusflexia, jocs populars i, per descomptat, la tradicional globotà a les 14:00h.

Activitats per als Majors

Els adults també tindran el seu espai en la festa de l’Apuntà. A partir de les 11:30h, hi haurà quint i tapa, paella i quint (prèvia reserva) i també jocs com els dards. A la vesprada, els jocs de taula com truc, parchís i domino i per acabar la nit, un karaoke per a totes les edats.

En resum

En resum, la festa de l’Apuntà de la Falla Barri de Sant Isidre és una oportunitat única per gaudir d’un dia de festa en companyia de tota la comunitat fallera i veïns del barri. La comissió de la falla ha preparat una gran varietat d’activitats per a tots els públics i edats, des de jocs populars fins a un karaoke per als més atrevits.

Si voleu assistir a la festa de l’Apuntà, recordeu que els infants tindran activitats a partir de les 12:00h del migdia, mentre que els adults podran gaudir d’un quinto i tapa, paella i quinto a partir de les 11:30h, tot i que és necessària una reserva prèvia.

Finalment, ens agradaria felicitar el nou President Infantil de la Falla Barri de Sant Isidre, Pablo Luna Moreno, i desitjar-li molta sort en esta nova aventura fallera. Estem segurs que farà un gran treball representant a tots els xiquets i xiquetes del seu barri en les pròximes festes falleres.

Print Friendly, PDF & Email