El Debut de Mario Casas com a Director: Presentació de “Mi soledad tiene alas” a Kinépolis Paterna, que arribarà a les pantalles el 25 d’agost

Mi soledad tiene alas, Mario Casas

Setze anys després de debutar com a actor a les òrdres d’Antonio Banderas a “El camino de los ingleses”, i amb una trajectòria repleta d’èxits com “Tres metros sobre el cielo”, “Grupo 7”, “Palmeras en la nieve” o “Contratiempo” -a més d’un Goya per “No matarás”-, Mario Casas fa el salt a la direcció amb “Mi soledad tiene alas”, una història de superació amb tocs autobiogràfics que protagonitza el seu germà Óscar juntament amb els sorprenents Candela González i Farid Bechara.

Un Salt a la Direcció amb Tints Autobiogràfics

“Ser director era alguna cosa que portava molt de temps plantejant-me, realment somiava amb això, fins que un dia vaig tenir clar que volia fer aqueix viatge amb actors des de l’altre costat”, ha reconegut Casas en la presentació que ha tingut lloc aquesta vesprada en els cinemas Kinepolis de Paterna.

Canviant la Perspectiva en la Professió

“Quan dirigixes el procés és molt més llarg perquè comences des de zero, no s’assembla en res al que seguixes quan eres actor. Per això crec que esta és una experiència que ha canviat completament la meua forma de vore i entendre esta professió”.

El Camí Cap a la Direcció: Un Somni Complit

“Mi soledad tiene alas”, que s’estrena a tota Espanya el pròxim 25 d’agost, és un somni fet realitat que parla d’un altre somni: el que Mario Casas tenia quan se’n va anar a Madrid per a convertir-se en actor. En la pel·lícula, escrita juntament amb Deborah François durant el confinament, és el seu germà Óscar qui dóna vida a eixa projecció dels seus anys de joventut:

Una Història de Superació i Autodescobriment

“Durant els dos primers anys em vaig sentir completament sol. Però sempre vaig tindre molt clar el que volia i vaig lluitar per això, va ser com si de sobte tinguera ales per a volar”.

Un Repartiment Sorprenent i Prometedor

La presentació d’esta emocionant primera pel·lícula dirigida per Mario Casas s’ha convertit en un esdeveniment imperdible per als amants del cinema. Amb una carrera plena de rols icònics i reconeixements, l’actor es transforma ara en director, portant la seua passió per la interpretació al següent nivell. Este pas audaç no només revela el seu compromís amb l’art, sinó també la seua capacitat d’explorar nous horitzons creatius.

La Experiència Transformadora de Dirigir “Mi soledad tiene alas”

La història de “Mi soledad tiene alas” captura l’essència de l’autodescobriment i la superació personal. Amb Óscar Casas en el paper principal, la pel·lícula transmet l’emoció de perseguir somnis a pesar de les adversitats. La narrativa, inspirada en la pròpia experiència de Mario Casas en el món del cinema, ressona amb aquells que busquen la seua passió i propòsit enmig d’obstacles aparentment infranquejables.

Proces de Creació que Desafia els Límits

L’elecció del repartiment, incloent noms emergents com Candela González i Farid Bechara, aporta frescor i autenticitat a la pel·lícula. Estes noves cares captiven l’audiència amb el seu talent i captiven amb interpretacions genuïnes. A través d’esta combinació de talent veterà i novell, “Mi soledad tiene alas” promet ser una experiència cinematogràfica que ressonarà amb persones de totes les edats.

La Transformació de l’Actor al Director

La transformació de Mario Casas de l’actor cap al director ha estat una aventura transcendental. Compartint les seues reflexions sobre este procés, Casas expressa que la direcció li ha proporcionat una perspectiva completament nova de la seua professió. El control total sobre cada aspecte de la producció li ha donat una apreciació més profunda de tots els elements que contribueixen a la creació d’una pel·lícula captivadora.

Ser Director: Una Visió que Canvia Tot

La presentació de la pel·lícula de Mario Casas com a director, “Mi soledad tiene alas”, va tindre lloc als cinemas Kinepolis de Paterna el passat dia 18 d’agost i representa un punt important en el camí de Mario Casas cap a la direcció cinematogràfica. L’expectació és alta entre els seus aficionats que esperen l’estrena de la pel·lícula el pròxim 25 d’agost. Este projecte representa no només un èxit personal per a Casas, sinó també una oportunitat de compartir la seua passió i creativitat amb el món.

Un Somni Convertit en Realitat

En resum, “Mi soledad tiene alas” no és només una pel·lícula, sinó una narrativa apassionant de somnis, superació i autodescobriment. Amb Mario Casas traslladant la seua visió a la pantalla gran, el públic pot esperar una experiència cinematogràfica i d’oci que tocarà els cors i inspirarà a abraçar les pròpies aspiracions.

Print Friendly, PDF & Email