Torna la Pilota Valenciana a À Punt el 3 de març

26/02/2024

pilota valenciana a À Punt

À Punt, el canal de televsió públic valencià, reprendrà les retransmissions de pilota valenciana a partir del diumenge, 3 de març. La gran cita tindrà lloc al trinquet d’Orba, on les càmeres capturaran tota l'emoció de la final de la Lliga Pro de raspall femení, amb l'emissió que començarà a les 17:30 h.

Índex / Índice
  1. El Retorn de la Pilota Valenciana a À Punt al Trinquet d’Orba
    1. Un Compromís Amb la Tradició i l'Esport Valencià

El Retorn de la Pilota Valenciana a À Punt al Trinquet d’Orba

El pròxim diumenge, els amants de la pilota valenciana podran gaudir de l'esperada final de la Lliga Pro de raspall femení. Les finalistes eixiran victorioses del duel entre els trios de Tavernes de la Valldigna i Massamagrell, destacant el duel entre Ana, Júlia, Joana, Irene, Anabel i Mireia. A més, la partida per al títol de la categoria Pro 2 d'escala i corda tindrà lloc el diumenge 10 de març al trinquet de Riba-roja, a partir de les 17:30 h.

Un Compromís Amb la Tradició i l'Esport Valencià

Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, ha expressat la seua satisfacció per la tornada de la pilota valenciana a À Punt: "És una gran satisfacció que À Punt continue oferint en directe les partides en un any en què la Federació de Pilota Valenciana ha establit un nou model de gestió global que inclou el món professional masculí."

Per al director d'À Punt, Alfred Costa, esta iniciativa reafirma el compromís de la radiotelevisió autonòmica amb l'esport autòcton: "À Punt redobla l’aposta per acostar als valencians i valencianes el nostre esport autòcton principal, ampliant no només la cobertura informativa, sinó també augmentant significativament la quantitat de partides, tant professionals com amateurs."

Go up