Descobrix les Ofertes d’Estiu al Teatre Olympia de València!

Ofertes d'Estiu al Teatre Olympia de València, Ofertas de Verano en el Teatro Olympia de València

Si esteu buscant emocions i espectacles inoblidables, no podeu perdre les ofertes d’estiu al Teatre Olympia de València. Vos expliquem tot el que necessiteu saber sobre les pròximes obres que arriben a la ciutat.

EL SO AMAGAT – Del 6 al 10 de setembre

Esteu preparats per un inquietant thriller psicològic? Del 6 al 10 de setembre, Toni Acosta i Omar Ayuso seran els protagonistes de “El So Amagat”, una obra que promet mantenir-vos al vèrtex de la butaca. No deixeu passar esta oportunitat única! Aconseguix les vostres entrades amb un descompte del 30% només este mes.

L’AIGUAFESTES – Del 14 de setembre al 1 d’octubre

Rialles i diversió garantides! “L’Aiguafestes” és una brillant comèdia protagonitzada pels reis de l’humor, Josema Yuste i Santiago Urrialde. Del 14 de setembre al 1 d’octubre, el Teatre Olympia serà l’escenari perfecte per gaudir d’esta proposta plena de rialles. Aprofiteu l’Especial Estiu i aconseguix les vostres entrades amb un 30% de descompte.

ADICTES – Del 4 al 15 d’octubre

Una cita imperdible pels amants del teatre arriba amb “Adictes”. La gran Lola Herrera torna a València amb una obra que promet emocions intenses i actuacions memorables. Vos ho perdreu? Recordeu que només este mes, amb l’Especial Estiu, podeu aconseguir les vostres entrades amb un 30% de descompte.

ÉS UNA LLANDA TREBALLAR – Del 25 d’octubre al 5 de novembre

Si busqueu diversió, amor i música, no podeu perdre “És una llauna treballar”. Este divertit musical protagonitzat per Gisela i Daniel Diges us farà vibrar. Del 25 d’octubre al 5 de novembre, podeu anar al Teatre Olympia i gaudir d’una experiència inoblidable amb la música de Luis Aguilé. Aprofiteu les entrades amb un 30% de descompte gràcies a l’Especial Estiu.

Les Ofertes d’estiu al Teatre Olympia de València només en juliol

No espereu més i reserveu les vostres entrades per a les obres més emocionants del Teatre Olympia de València! Recordeu que només teniu temps limitat per a beneficiar-vos del 30% de descompte amb l’Especial Estiu. Submergiu-vos en el misteri d'”El So Amagat”, riu-se a cor què vols amb “L’Aiguafestes”, emocioneu el vostre cor amb “Adictes” i divertix-te amb “És una llauna treballar”.

Gaudiu del millor teatre amb les millors ofertes al Teatre Olympia. Vos esperen moments inoblidables al teatre!

Que comence l’espectacle!

Print Friendly, PDF & Email