Bimbo València Breakfast Run continuarà un any més amb el suport de Bimbo a la Marató València 2024

14/06/2024

Bimbo València Breakfast Run, Marató València
Índex / Índice
  1. Bimbo València Breakfast Run
    1. Bimbo València Breakfast Run: Un esdeveniment per a totes les persones
    2. La Marató al Cole: Educació i esport
  2. Impacte dels esdeveniments paral·lels en la Marató València
  3. Compromís de Bimbo amb la qualitat i la salut
    1. Conclusió

Bimbo València Breakfast Run

El compromís de Bimbo amb la Marató València Trinidad Alfonso Zurich continua. La companyia internacional ha anunciat la renovació del seu patrocini com a principal col·laborador dels esdeveniments paral·lels de la Marató València. Esta continuïtat assegura la presència de Bimbo en dos dels moments més destacats del cap de setmana de la carrera: el Bimbo València Breakfast Run i el projecte educatiu La Marató al Cole.

Bimbo València Breakfast Run: Un esdeveniment per a totes les persones

El Bimbo València Breakfast Run és una carrera de 5 quilòmetres que se celebra el dissabte abans de la marató. Milers de corredors i corredores de tot el món es reunixen per participar en esta prova que culmina amb un esmorzar saludable. Paco Borao, president de SD Correcaminos, organitzador de la prova juntament amb l'Ajuntament de València, destaca que “que empreses com Bimbo recolzen el Breakfast Run o La Marató al Cole és una mostra més de la importància cada vegada major que tenen els esdeveniments paral·lels de la prova”.

La Marató al Cole: Educació i esport

A més del Breakfast Run, Bimbo també recolza el projecte La Marató al Cole, una iniciativa que pretén dinamitzar els centres d'Educació Infantil i Educació Primària en les setmanes prèvies a la marató. Esta activitat té com a objectiu fomentar un estil de vida saludable entre els més joves a través de l'alimentació i la pràctica de l'esport. Olga Martínez, directora d'Assumptes Corporatius i Sostenibilitat de Grup Bimbo EMEA, afirma: “Per a Grup Bimbo és clau la importància d'adquirir un estil de vida saludable des d'edats primerenques. Estem encantats de poder col·laborar amb este projecte educatiu que compartix plenament el nostre compromís amb el benestar de les persones”.

Impacte dels esdeveniments paral·lels en la Marató València

La presència de Bimbo en els esdeveniments paral·lels de la Marató València subratlla la importància creixent d'estes activitats. A més de ser una carrera, la Marató València s'ha consolidat com un gran esdeveniment que dura cinc dies i que atrau milers de persones. Esta col·laboració vol demostrar com els esdeveniments paral·lels poden contribuir a fer de la marató una experiència completa i enriquidora.

Compromís de Bimbo amb la qualitat i la salut

El Grup Bimbo, líder mundial en panificació, treballa constantment per oferir els millors aliments i fomentar el consum responsable. La companyia afirma que ha millorat la composició nutricional dels seus productes i que aposta per la qualitat dels ingredients. Estes accions responen, indiquen des de Bimbo, a la necessitat de proporcionar informació clara i transparent perquè els consumidors puguen prendre decisions alimentàries informades.

Conclusió

Amb la renovació del seu patrocini, Bimbo vol reafirmar el seu compromís amb la promoció d'un estil de vida saludable i amb la comunitat del running, en este cas donant suport a esdeveniments com el Bimbo València Breakfast Run i el projecte La Marató al Cole.

Go up