472 noves places d’aparcabicis a València: millora de la mobilitat sostenible

aparcabicis a València, aparcabicis en València

Nous aparcabicis a València es l’última actuació del servici municipal de Mobilitat Sostenible, que ha completat esta setmana la instal·lació de 474 places d’aparcament per a bicicletes als barris de Benicalap, Les Tendetes, Sant Pau i Cabanyal-Canyamelar. La implementació de nous estacionaments continuarà la setmana vinent en el barri d’Aiora. I amb la suma de tots la ciutat registrarà més de 20.000 aparcaments.

Les Noves places d’aparcabicis a València

Estàs cansat de no trobar lloc per aparcar la teua bicicleta? Si eres un amant de les dues rodes, t’interessa conèixer les últimes novetats en matèria d’aparcabicis a València. El servici municipal de Mobilitat Sostenible ha pres mesures per millorar la infraestructura per als ciclistes en diversos barris de la ciutat. 

Barri Cabanyal – Canyamelar

En el cas del Cabanyal-Canyamelar, s’han instal·lat 144 places noves en 40 ubicacions diferents, moltes d’elles pròximes a centres amb molta confluència com el Mercat i el Poliesportiu del Cabanyal, el Museu de l’Arròs, el Teatre El Musical, l’estació de metro del Marítim i els col·legis com el Chiner Villarroya, Les Arenes, el Puresa de María i el Santiago Apòstol. Aprofitant esta actuació, els tècnics de la secció de senyalització del servici han pintat, a més, un nou pas per als vianants en la intersecció de Marià Cuber amb Francesc Baldomar, i han ampliat l’estacionament de motocicletes en Marià Cuber amb Pare Lluís Navarro.

Benicalap

En el cas de Benicalap, les 62 places d’aparcabicis s’han instal·lat en 19 ubicacions concentrades en l’avinguda Burjassot, per on discorre el carril bici, i en carrers pròxims a esta, així com prop del col·legi Argos.

Les Tendetes

Quant a les 138 places en el barri de Les Tendetes, estes s’han situat als carrers de Ramón Porta Carrasco, Galera, Canoa, Navili, Transatlàntic, Pare Ferris, Joaquim Ballester, Minador, Remolcador, Narcís Monturiol, Submarí, Trencagel, Ricardo Micó, i la avinguda de Burjassot, i els carrers de Gregorio Gea i de la Vall de Laguar.

Sant Pau

Finalment, hi ha 130 noves places del barri de Sant Pau, al districte de Campanar, en 31 punts estratègics, incloent vies com l’avinguda de Tamarindes, l’avinguda Mestre Rodrigo, General Avilés, Marqués de Sant Joan, Hernández Lázaro i Vall de la Ballestera. Aquestes ubicacions tenen en compte la proximitat de centres importants com l’Hospital Arnau de Vilanova i l’Hospital Vithas.

En resum

El Servici Municipal de Mobilitat Sostenible de València ha instal·lat 474 places d’aparcabicis a València, a diversos barris de la ciutat, fomentant l’ús de la bicicleta i millorant la mobilitat urbana. Pròximament s’afegiran més aparcaments al barri d’Aiora, sumant un total de més de 20.000 places a la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email