Nous càrrecs de Moros i Cristians de València 2023: Coneix-los!

Nous càrrecs de Moros i Cristians de València 2023, 2023,Nuevos cargos de Moros y Cristianos de València 2023

Els Moros i Cristians són una festa molt arrelada en la nostra ciutat, que cada any atrau a milers de persones per vore l’entrada, la desfilada i altres actes que fan vibrar a la gent. Els nous càrrecs de 2023 han sigut presentats i han deixat a tots amb moltes ganes de vore que prepararan per a la pròxima festa.

Els nous càrrecs de Moros i Cristians de València 2023

Juan Carlos Ruiz, Capità Moro de les “Festes de Moros y Cristians del Cap i Casal”, representant de la comparsa Abassíes, serà el que encapçale a les tropes dels Moros. D’altra banda, Miguel Cortón, Capità Cristiano en representació de la comparsa Cavallers Cristians de Sant Francesc, dirigirà als seus companys cap a la victòria. A més a més, Carmen Martín, Fallera Major de València 2022, serà la Madrina de la Festa, el que significa un honor molt gran per a ella.

Així mateix, els representants de l’any passat, Paco Ferrandis (Capità Moro), Paco García (Capità Cristiano) i Consuelo Llobell (Madrina), van desitjar el millor als nous càrrecs davant d’un públic entregat. Una de les coses més impactants va ser el vídeo espectacular que ens van mostrar, filmat amb drones, que ens va donar una perspectiva molt especial de l’entrada de l’any passat.

El nou exercici s’iniciarà amb la celebració de la XIX Entrada Mora i Cristiana de la Ciutat de València, el pròxim 9 d’octubre. Això significa que els nous càrrecs ja han començat a treballar dur per a fer d’esta entrada una experiència inoblidable per a tot el públic que s’acoste a vore-la.

No podem deixar de destacar l’entusiasme que transmeten els nous càrrecs. Tots ells, en presència dels membres dels mitjans de comunicació i les autoritats, van mostrar la seua il·lusió i ganes de fer que esta festa continue creixent i consolidant-se a la nostra ciutat.

En resum, els nous càrrecs de Moros i Cristians de València 2023 són Juan Carlos Ruiz, Capità Moro de les Comparsa Abassíes; Miguel Cortón, Capità Cristià de la comparsa Cavallers Cristians de Sant Francesc i Carmen Martín, Fallera Major de València 2022, com a Madrina de la Festa. Tots ells estan preparats per a liderar als seus companys i oferir-nos una entrada espectacular.

En la foto: de l’esquerra a la dreta: Juan Carlos Ruiz (Capità Moro); Miguel Cortón (Capità Cristià); Carmen Martín (Madrina); Pere Fuset (regidor de Cultura Festiva); Vicent Roig (President de FeVaMiC).

Print Friendly, PDF & Email