Burger King Albal: el primer restaurant de la cadena americana a Albal

30/04/2023

Burger King Albal

La coneguda cadena de hamburgueseries estatunidenca, Burger King®, ha arribat a Albal, a València. Amb esta nova obertura, l'empresa ha creat 30 nous llocs de treball en este nou Burger King Albal, reforçant la seua posició com una de les principals marques més empleadores del país.

Des de la seua primera obertura a la Comunitat Valenciana en 1981, Burger King ha reforçat la seua aposta per l'autonomia amb noves inauguracions, invertint prop de 130 milions d'euros. Per a l'obertura d'este nou establiment Burger King Albal, s'ha destinat més d'un milió d'euros, la qual cosa eleva la inversió total de la cadena a la província a més de 60 milions d'euros.

El nou Burger King Albal

El nou restaurant Burger King d'Albal es troba al carrer a UE3 - Sector 2, 1a, 46470, Albal, València, i compta amb prop de 350m2 i una gran varietat de servicis, com el tradicional Playking, sistema de refill de begudes, Take Away, Kioscos, AutoKing, Home Delivery i WiFi. A més, el nou establiment incorpora novedosos sistemes, dissenys i materials sostenibles, de manera que la marca vol reafirmant el seu compromís amb un model de desenvolupament sostenible.

Amb esta nova obertura, Burger King compta amb un total de 53 restaurants a València, i s'espera que en un futur pròxim, continue la seua expansió en altres localitats.

El director general de Burger King® Espanya, Jorge Carvalho, ha comentat: "Arribem a la ciutat fa més de 40 anys, i des de llavors, hem treballat per reafirmar la nostra aposta per seguir creixent i creant ocupació amb noves obertures, com la que anunciem Hui. Hui donem la benvinguda a 30 nous empleats en el municipi d'Albal, sens dubte, una notícia molt positiva que continuarem replicant en altres localitats, com fins ara".

El restaurant compta amb imatge Royal de Burger King® Espanya, una decoració que destaca l'ús del roure blanc amb matisos suaus, volent crear així un entorn confortable i agradable. A més, la combinació de ciment i maó negre, juntament amb les instal·lacions vistes i la il·luminació, enmarquen un estil idoni per a la rotulació i els mobles de disseny vibrant i colors vius de la sala.

En definitiva, Burger King® Espanya continua la seua expansió a la Comunitat Valenciana amb la inauguració del seu primer restaurant a Albal, volent oferir una experiència gastronòmica única als seus clients i creant nous llocs de treball.

Go up