Skip to content
Oci

Xavi Castillo i Pepa Cases presentaran ‘Trau la llengua’

25/04/2019
Comarca: València

Eugeni Alemany dona el relleu com a presentador del programa Trau la llengua. El conegut programa de difusió i coneixement del valencià serà presentat per Xavi Castillo i Pepa Cases.

Recordem que este programa recorre el nostre territori buscant paraules, expressions i formes curioses d’anomenar les coses en valencià.

La nova temporada de Trau la llengua mantindrà les seccions més emblemàtiques i oferirà novetats i sorpreses. I, como sempre, mantindrà l’humor.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.