Skip to content
Oci

Torna la música de la Banda Municipal als jardins del Palau de la Música

11/06/2019
Comarca: València

Dijous passat, 6 de juny, tornaren als Jardins del Palau de la Música els concerts gratuïts. La Banda Municipal de València va ser l’encarregada d’iniciar estos concerts, dirigida pel seu titular, Rafael Sanz Espert. En este nou cicle hi haurà quatre concerts durant el mes de juny. Este primer concert estigué dedicat al centenari del València CF.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música en funcions, Glòria Tello, indicà que «En este cicle de la Banda Municipal, la centenària agrupació musical, amb la seua qualitat i versatilitat per a enfrontar-se a qualsevol repertori, ha preparat quatre programes molt diferents a les edicions passades, amb temàtiques noves i molt atractives, dissenyades perquè en puga gaudir tota la ciutadania».

Pròxims concerts de la Banda Municipal als Jardins del Palau

El pròxim dijous, dia 13, s’oferirà «Rebem a la Wasbe: música al Voltant del món»; el dia 20, «Música d’ahir, de hui i de sempre»; i el dia 27, l’últim d’estos concerts, s’oferirà un concert especial dins del XXIII Festival de Jazz, on actuarà l’artista Martirio.

 

Print Friendly, PDF & Email