Skip to content
Oci

Raquel i Juan Carlos són els primers guanyadors de ‘Family duo’

02/01/2019

El programa concurs d’À Punt configurat com a talent familiar, Family Duo ha tingut com a primera parella guanyadora la formada per Raquel i Juan Carlos, de 26 i 25 anys respectivament. La parella interpreta rock and roll clàssic.

Els dos són amants de la música des de fa temps. Juan Carlos pertany a una colla de música d’Alcoi i a la banda d’Onil i té el seu propi grup. Per la seua banda Raquel compagina la músic i el seu treball com a cambrera. Ells són parella sentimental i “En el futur, ens encantaria poder viure de la música. De moment, encara no és possible”, indicaren.

El premi van a invertir-lo en la música. D’esta manera apuntaren que “La idea és invertir en música, millorar els equips que tenim i els instruments… Ens gastarem un poquet nosaltres (he, he), però en els projectes musicals hem d’invertir perquè tot és molt car.”

La segona edició inicia el seu camí

La segona edició de programa es troba en la fase de càstings. Les persones interessades han d’apuntar-se a través de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

Family duo és obra de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia.

Print Friendly, PDF & Email