Skip to content
Oci

Raquel i Juan Carlos són els primers guanyadors de ‘Family duo’

02/01/2019
Comarca: València

El programa concurs d’À Punt configurat com a talent familiar, Family Duo ha tingut com a primera parella guanyadora la formada per Raquel i Juan Carlos, de 26 i 25 anys respectivament. La parella interpreta rock and roll clàssic.

Els dos són amants de la música des de fa temps. Juan Carlos pertany a una colla de música d’Alcoi i a la banda d’Onil i té el seu propi grup. Per la seua banda Raquel compagina la músic i el seu treball com a cambrera. Ells són parella sentimental i “En el futur, ens encantaria poder viure de la música. De moment, encara no és possible”, indicaren.

El premi van a invertir-lo en la música. D’esta manera apuntaren que “La idea és invertir en música, millorar els equips que tenim i els instruments… Ens gastarem un poquet nosaltres (he, he), però en els projectes musicals hem d’invertir perquè tot és molt car.”

La segona edició inicia el seu camí

La segona edició de programa es troba en la fase de càstings. Les persones interessades han d’apuntar-se a través de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

Family duo és obra de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.