Skip to content
Oci

La segona edició del concurs ‘Family Duo’ arranca este divendres 12 d’abril

11/04/2019
Comarca: València

“El format promociona valors com la cultura de l’esforç, el treball en equip i els vincles familiars”, indicà la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, durant la roda de premsa de presentació d’esta segona edició el 2 d’abril passat.

Family duo tornarà a les pantalles d’À Punt el divendres 12 d’abril a partir de les 21:45 h.

Marco explicà que en la primera temporada el 43% de concursants eren de les comarques de València, el 38% de les d’Alacant i un 19% de les de Castelló. En esta segona edició ha augmentat la quantitat de parelles que s’han presentat als càstings, més de 250 en les tres proves que es convocaren a Castelló, Alacant i València.

La segona temporada de Family duo consta de 13 programes d’uns 140 minuts més set programes extra de 60 minuts.

El talent show familiar tornarà a ser presentat per Joan Espinosa i copresentat per Sonia Fernández. A més, el jurat també tornarà a estar format pel cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.