Skip to content
Oci

La banda Zoé i Luis Albert Segura arriben a la Sala Moon

22/05/2019
Comarca: València

La Sala Moon de València presenta una doble cita: la banda mexicana de culte Zoé (dijous 23, 21 hores) i el cantautor mallorquí Luis Albert Segura (divendres 24, 19 hores).

Zoé, la mejor banda mexicana

La banda de rock llatí mexicana Zoé té més de vint anys de carrera, milions d’àlbums venuts, múltiples nominacions i dos premis Latin Grammy. Estos mexicans arriben a la Sala Moon de la nostra ciutat en una gira que els ha portat a actuar per més de deu països entre els Estats Units, Llatinoamèrica i Europa.

Presentaran  el seu sisé àlbum d’estudi “Aztlán”, inspirat en l’origen místic asteca. Un àlbum compost per una dotzena de cançons, escrites per León Larregui, i la producció de Craig Silvey (Arcade Fire, Kasabian, Florence & The Machine…), Phil Vinall (Placebo, Pulp…) i els propis Zoé.

Este nou treball  és considerat l’obra mestra en la carrera de la banda. Ha rebut certificat d’or per les seues vendes i onze de les seues cançons van estar en el top 200 de Spotify, sent la primera vegada que una banda mexicana aconsegueix aquest rècord.  Zoé actuarà el dijous 23 a les 21.00 hores.

Luis Albert Segura s’estrena en solitari

Per la seua part Luis Albert Segura (exvocalista del grup L.A.) comença la seua carrera en solitari i en espanyol. El cantant presenta “El Cielo se Rompe”, el primer avançament d’este nou treball que es va estrenar el passat 21 de gener.

Segura s’estrena en la composició de lletres en espanyol que donaran forma a un disc, “El Cielo se Rompe”, que és la seua interpretació musical del clàssic de Lars Von Trier “Melancholia”, pel·lícula protagonitzada per Kirsten Dunst i Charlotte Gainsbourg. La història  narra un poètic i visceral fi del món. Un treball que ha sigut produït íntegrament a l’estudi que Luis Albert Segura té a la seua casa.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.