Skip to content
Oci

El Festival Deleste reunix a 1700 persones al Palau de la Música

18/11/2018
Los Planetas - Festival Deleste (foto: María Visuals)
Comarca: València

Assistència històrica la que ha obtingut el festival Deleste este dissabte en la seua setena edició. El Palau de la Música, seu d’enguany, ha acollit 1700 persones, xifra rècord del festival.

Les dotze propostes musicals que han configurat el Deleste 2018 durant tot el dissabte han aconseguit omplir el Palau. Dins de la nova filosofia d’obrir este espai a totes les músiques ha sigut, este dissabte, un autèntic temple de la música rock, indie i pop.

Exterior Palau de la Música - Festival Deleste (foto: María Visuals)
Exterior Palau de la Música – Festival Deleste (foto: María Visuals)

Dotze propostes musicales en un Deleste de rècord

Sens dubte l’actuació dels granadins Los Planetas era el plat fort d’esta edició del Deleste. I no han defraudat. La Sala Iturbi plena ha seguit l’àlbum Una semana en el motor de un autobús, el més important del grup. Los Planetas han estat acompanyats pel quintet de corda Cosmotrio i David Montañés al piano.

En la mateixa sala, convertida en Escenario Cervezas Alhambra, també han actuat La Bien Querida, Sr. Chinarro i El Petit de Cal Eric. Per part seua, i des de primera hora del matí, han actuat Fuego Amigo, el grup revelació de la temporada Els Jóvens, Wind Atles, Marem Ladson, Els Invaders, Els Punsetes i Tversky i la fi de festa al Hall dels Tarongers (El Saló) ha sigut a càrrec de The Basement Sound System.

Sala Iturbi del Palau de la Música - Escenario Cervezas Alhambra del Festival Deleste (foto: María Visuals)
Sala Iturbi del Palau de la Música – Escenario Cervezas Alhambra del Festival Deleste (foto: María Visuals)

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.